Windows 10 Pro Vs.Yritys: Mitkä ovat erot? (2023)

Windows 10 Pro vs. Enterprise: Quais são as diferenças? (1)

Jatkuu mainonnan jälkeen - mainokset

vaikkakinWindows 10Ole saatavana monissa painoksissa, suurin osa niistä on suunniteltu tiettyihin tarkoituksiin, eikä sitä ole saatavana suurelle yleisölle.Seurauksena on, että voit olla hämmentynyt Windows -versioista, jotka eivät ole myymälöiden hyllyillä, kuten Windows 10 -yrityksellä.

Katsotaanpa Windows 10 Enterprise Vs.Windows 10 Pro, mukaan lukien suunnitellut käytöt, kustannukset ja ominaisuudet.

Windows 10 -versiot kodin käyttäjille

Ennen kuin jatkamme, sinun pitäisi tietää, että jos ihmettelet, mikä Windows 10: n versio sopii sinulle, sinun ei tarvitse huolehtia Windows 10 -yrityksestä.Windows Enterprise Editions on tarkoitettu yrityskäyttöön, joten et ole jotain, mitä ostat itse.

Jatkuu mainonnan jälkeen

Näimme erot Windows 10 Home ja Windows 10 Pro, jotka ovat ainoat kaksi versiota, jotka sinun on otettava huomioon omalla tietokoneellasi.

Windows 10 Pro Vs.Yritys: Peruskäsitteet

Tutkitaan ensin Windows 10 Pro- ja Windows 10 -yrityksen perusteet nähdäksesi, kuinka ne eroavat toisistaan.

Windows 10 Pro

Windows 10 Pro on seuraava Windows -versio perusversion yläpuolella.Vaikka Windows 10 Home sisältää kaikki Windows 10 -ominaisuusominaisuudet, kuten pelityökalut, sovelluksetMicrosoftSäilytä, puhelimen sidontaominaisuudet ja muut, Windows 10 Pro perustuu siihen.

Jatkuu mainonnan jälkeen

Windows 10 Pro -sovelluksessa saat myös edistyneitä ominaisuuksia, kuten etätyöpöytä, bitlocker, hyper-v, ts. Liiketoimintatila ja vastaavat.Tarvitset myös ainakin Windows 10 Pro: n yhdistääksesi tietokoneen verkkotunnukseen, mikä on yleinen tapa hallita koneita liiketoimintaympäristössä.

Keskimääräinen kotimainen käyttäjä ei todellakaan tarvitse mitään Windows 10 Pro: lla, mutta innostuneet käyttäjät saattavat mieluummin saada pääsyn kaikkiin geek -toimintoihin.

Windows 10 -yritys

Jatkuu mainonnan jälkeen

Sitä vastoin Windows 10 -yritys on Windowsin painos, joka sisältää vielä enemmän yritykselle suunnatut ominaisuudet kuin Windows 10 Pro. Esimerkiksi löydät työkaluja, kuten valtakirjan suojaus, jotka on suunniteltu välttämään toimintojen luvattomia käyttöä. Ainutlaatuinen sisäänkirjautuminen. .Se sisältää myös edistyneitä turvallisuustoimintoja, jotka on suunniteltu työskentelemään monien kaupallisten tietokoneiden verkossa.

Suurin osa Windows 10 Enterprise tarjoaa Windows 10 Pro: n suhteen IT -ammattilaisille.Näitä ominaisuuksia ei tarvita pienyritykselle, jossa on vain muutama tietokone.

Erityisesti, toisin kuin Windows 7, ei ole Windows 10 Ultimate -painosta.Windows 7 Ultimate oli lähinnä Windows 7 Enterprise uudelleen kotikäyttöön, mutta Microsoft ei tarjonnut mitään tällaista Windows 8: lle tai Windows 10: lle.

Windows 10 Enterprise -ominaisuudet

Seuraavaksi tarkastellaan lyhyesti joitain Windows 10 -yrityksen pääominaisuuksia, jotta tiedät mitä se tarjoaa.

Pitkän aikavälin palvelukanava

Windows 10 saa säännöllisesti päivityksiä lisätäksesi uusia ominaisuuksia;Vaikka se on hieno kodin käyttäjille, se voi aiheuttaa suuria liiketoiminnan määritysongelmia.Tietokoneet, jotka suorittavat operaatiokriitikkotyökaluja, kuten tehdashallinnot tai pankkiautomaatit, eivät tarvitse näitä hienostuneita resursseja - ne priorisoivat vakauden.

Jatkuu mainonnan jälkeen - Adsense

Windows 10 -yrityksen tietokoneet voivat valita pitkäaikaisen huoltohaaran, joka ei saa resurssipäivityksiä Windows 10: lle. Tämä versio vastaanottaa turvallisuuspäivityksiä pitkään, ja siitä tulee hyvä vaihtoehto koneille, joiden on työskenneltävä 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikko.Se poistaa myös tarpeettomia ohjelmistoja, kuten Microsoft Store ja Cortana.

Applisija

Applocker on suojausominaisuus, jota ei ole saatavana Windows 10 Pro -sovelluksessa. Sen avulla voit luoda sovellusluettelon, jota voidaan käyttää järjestelmässä.Kaikkia, joita ei nimenomaisesti sallita Applockerin kautta

Jos tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta, näytämme kuinka estää Windows -käyttäjätilit muilla menetelmillä.

Liiketoiminnan virtualisointiresurssit

Jatkuu mainonnan jälkeen - Adsense

Windows 10 Enterprise sisältää joitain virtualisointiominaisuuksia, jotka on suunniteltu yrityksille, joissa on paljon palvelimeen kytkettyjä tietokoneita.APP-V tai Microsoft Application -virtualisointi antaa yrityksille mahdollisuuden suorittaa sovelluksia virtuaaliympäristössä ja tarjota sitten nämä virtuaaliset sovellukset asiakastietokoneisiin.

Tämän avulla yrityksellä on turvallisesti suorittaa sovellus palvelimella ja hallintaan, jolla on pääsy siihen työtietokoneissaan sen sijaan, että satoja kopioita sovelluksesta kelluu useissa koneissa.

Samoin UE-V tai käyttäjäympäristön virtualisointi antaa työntekijöille mahdollisuuden tallentaa järjestelmä-asetukset virtuaalitiedostoon, joka synkronoi muiden yritystietokoneiden kanssa heidän kirjoittaessaan.Tämä on hyödyllistä yrityksille, joissa ihmiset usein vaihtavat taulukoita tai eivät käytä samaa tietokonetta koko ajan.

Muut liiketoimintatyökalut

Useimmat muut Windows 10 Enterprise -työkalut eivät ole erityisen mielenkiintoisia lukemista.Ne sisältävät verkkotyökaluja, joiden avulla on helpompaa, että eri paikkoja koskevien yritysten on helpompi käyttää tietojen kautta, resurssien lisäämiseksi turvallisuuden lisäämiseksi, jotta vain luotettavat järjestelmäprosessit voivat käyttää luottamuksellisia ja vastaavia tietoja.

näenMicrosoftin vertailu Windows -versioihin yrityksilleJos olet kiinnostunut.

Windows 10 Pro Vs.Yritys: hinta ja saatavuus

Windows 10 Pro on saatavana esiasennettuna tehokkaammissa tietokoneissa, jotka on yleensä tarkoitettu kaupalliseen käyttöön.Voit myös ostaa kopionWindows 10 Pro Hit MicrosoftHintaan 199,99 dollaria, lataus- tai USB -yksikön valitseminen.

Jos sinulla on jo Windows 10 -koti, voit päivittää nykyisen koneen Windows 10 Pro -sovelluksen 9 dollaria. AjaAsetukset> Päivitys ja turvallisuus> AktivointiTarkistaa tilasi.Seuraa sitten linkkiä Microsoft Storeen päivittääksesi, jos haluat.

Windows 10 -yrityksen hinta ei ole niin yksinkertainen.Sinun tulisi ostaa Microsoftin volyymin lisensointikeskuksen kautta, johon yleensä kuuluu Microsoft -kumppanin käyttö, joka käsittelee Windowsin ostamista kaupalliseen käyttöön.Windows 10 Enterprise on saatavana asetuksina käyttäjää ja laitetta kohti yrityksen tyypistä riippuen.

Yhtiö tarjoaa myös kahta tyyppiä Windows 10 Enterprise: Enterprise E3 ja Enterprise E5.Ne ovat melkein yhtä suuret;Ainoa tärkeä ero on, että E5 sisältää edistyneen suojan Windowsin puolustajien uhkiin.Tämä on edistyksellinen tietoturvaratkaisu, joka käyttää Windows 10: n käyttäytymisantureita, pilvityökaluja ja muita toimintoja, jotka auttavat yrityksiä torjumaan haittaohjelmia.

nähdäWindows 10 -lisensointieKuinka ostaa volyymi -lisensointiSivut lisätietoja varten.

Pitäisikö minun käyttää Windows 10 Proa tai yritystä?

Windows 10 Pro riittää pienille yrityksille, joissa on vain muutama tietokone, eivät ole paljon riippuvaisia ​​palvelimista eivätkä tarvitse edistyneitä Windows -toimintoja.Sen hinta on yksinkertainen ja jopa antaa heille mahdollisuuden hallita niitä kaupallisessa ympäristössä työkalujen, kuten ryhmäpolitiikan, avulla.

Jos sinulla on satoja tai tuhansia tietokoneita yrityksessäsi, sinulla on tietty IT -tiimi, jolla on erityinen infrastruktuuri ja jolla on erityiset tietokoneen tarpeet, joita Windows 10 Pro ei pysty vastaamaan, Windows 10 Enterprise on sinulle.Vain suuret yritykset, joilla on monimutkaisia ​​infrastruktuureja, voivat hyödyntää useimpia yritysresursseja.

Sillä välin nämä eivät ole saatavilla olevia Windows 10 -versioita.Tiesitkö, että on muitakin, mukaan lukien koulutus?

Kuvahyvitys: TSYHUN /Sulkulaki

Windows 10 Pro vs. Enterprise: Quais são as diferenças? (2)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated: 02/07/2023

Views: 6677

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.