Top 35 gratis afdrukbare Power Rangers kleurplaten online (2023)

Thuis » Super helden » Power Rangers

Power Rangers Ninja Storm kleurplaat Power Rangers Fury rechtbank kleurplaat Power Rangers Jungle Fury kleurplaat Power Rangers klaar om te vechten kleurplaat Machtige Power Rangers kleurplaat Ninja met geluidslaserbron kleurplaat Power Rangers op voertuig kleurplaat Power Rangers Force kleurplaat Power Ranger Samoerai kleurplaat Power Ranger met pijl kleurplaat Power Ranger Jungle Fury kleurplaat Power Rangers Megaforce kleurplaat Power Rangers Samura kleurplaat Ranger Pinkis Jumping kleurplaat Soevereine astrale soldaat kleurplaat Superheld Power Rangers kleurplaat De Fighter Robot Power Rangers kleurplaat De Gold Ranger Power Rangers kleurplaat De Groene Ranger Power Rangers kleurplaat De Jungle Fury Power Rangers kleurplaat De Lord Zedd Power Rangers kleurplaat De Mega Bloks Power Rangers kleurplaat De Megazord Power Rangers kleurplaat De Pink Ranger Power Rangers kleurplaat Power Ranger op een Battle Bike kleurplaat Power Rangers Samoerai kleurplaat De Ranger Silver kleurplaat De Storm Strike kleurplaat De Super Mega Blue Ranger kleurplaat Samurai gele ranger kleurplaat De Dino Thunder kleurplaat Power Rangers Team kleurplaat Ninja Power Rangers kleurplaat Zwarte Ranger Power Rangers kleurplaat

Aanbevolen artikelen:

 • 10 prachtige Spiderman-kleurplaten waar je peuter dol op zal zijn
 • 5 schattige Angry Birds kleurplaten waar je peuter dol op zal zijn
 • 10 prachtige Barbie kleurplaten waar je kinderen dol op zullen zijn
 • Top 25 Batman-kleurplaten voor je peuter
 • Top 25 Power Rangers Megaforce kleurplaten voor uw kleintjes

Power Rangers is een langlopende kindertelevisieserie met gekostumeerde helden. De helden van de show hebben bovenmenselijke kracht, die hen helpt om de kwade krachten te bestrijden en de wereld te redden. Het tv-programma heeft een cultstatus verworven en heeft geleid tot een groot aantal videogames, strips, speelgoed, verzamelkaarten en verschillende kinderartikelen met de hoofdpersonages.

Beste Power Rangers Kleurplaten voor kinderen

Hier zijn 20 spannende Power Rangers-kleurplaten om een ​​glimlach op het gezicht van uw kind te toveren. De levendige kleuren van het Power Ranger-kostuum helpen de creativiteit van je kleine artiest te vergroten.

1.Zeo V rood (rode boswachter):

De Red Ranger is de leider van het Power Ranger-team en krijgt de meeste aandacht. Troy, de Red Ranger is een geboren leider met ongelooflijke krijgskunsten. Zijn moeilijke opvoeding heeft hem overal ter wereld een fel mededogen gegeven aan de onderdrukte klasse. Hij heeft een sterk geloof in de mensheid en gelooft dat ze alles kunnen als ze samenwerken.

Geef je kind deze geweldige Power Ranger-kleurplaat om hem de hele avond vrolijk bezig te houden.

2. Zwarte boswachter:

Jake Holling, de zwarte boswachter, heeft een geweldig talent om mensen samen te brengen met een lach. Hij is extravert, optimistisch, houdt van plezier en is onbevreesd als het gaat om het redden van de wereld. Black Ranger werkt buitengewoon fel om de mensheid te redden met de hulp van zijn mentor, Snake Zord.

Deze kleurplaat is ideaal voor je schoolgaande jongens. Haal een afdruk van deze kleurplaat om de kamer van je kind ermee te versieren. Hij zal het zeker geweldig vinden.

[ Lezen:Spiderman kleurplaten]

3. Groene boswachter:

De groene boswachter Mike is van nature nogal een rebel. Hij heeft een vrijgevochten en gek gevoel voor humor, dat niet altijd even goed valt bij zijn teamgenoten. Naast het redden van de wereld van buitenaardse wezens, houdt Mike ook van het spelen van videogames en uitgaan met vrienden.

De levendige kleuren van het kostuum van de Groene Power Ranger helpen de creativiteit van je kleine artiest te vergroten.

4. Gouden boswachter:

Antonio, de technisch onderlegde goudwachter, is een nieuwkomer in deze groep. Hij heeft een perfect begrip van gadgets, wat hem meteen een favoriet maakt onder de teamgenoten. Zijn enthousiaste optimisme en vriendelijke karakter hebben hem tot een waardevol lid van de groep gemaakt.

Deze power ranger-kleurplaat zal uw kinderen ook helpen hun artistieke vaardigheden te ontwikkelen.

[ Lezen:Superman kleurplaten]

5. Gele samoerai (gele boswachter):

Yellow Ranger is een favoriet onder jonge meisjes. Sterker nog, de meesten van hen kijken tegen haar op als een idool. Gia, de gele boswachter, is een van de vijf tieners die door Gosei zijn uitgekozen om de wereld te redden. Gia Moran, liefkozend "Miss Perfect" genoemd, is briljant, mooi en intelligent en kan indien nodig een serieuze krachtmeting leveren.

6. Super Mega Blue (blauwe boswachter):

Blue Ranger is de slimste van alle power rangers. Voordat hij naar de Ranger-groep kwam, wilde hij een carrière in de wetenschap nastreven. Noah, de blauwe boswachter, houdt niet zo van vechten. Zijn verstand en intelligentie zijn zijn felle wapen tegen de buitenaardse indringers van de aarde.

[ Lezen:Ben 10 Kleurplaten]

7. Roze boswachter:

Emma Goodall, de Roze Ranger is een gevoelige fotograaf, die altijd op zoek is naar het redden van Moeder Aarde. Ze neemt het op een persoonlijk niveau wanneer de buitenaardse wezens haar thuisplaneet aanvallen. Ze gebruikt ook de kracht van haar lieve stem om de aanval van Dizchord tegen te gaan.

Deze Pink Ranger kleurplaat zal geweldig staan ​​als poster in de kamer van je dochtertje.

8.Ranger zilver:

Ranger Silver is een dodelijke Super Megaforce Power Ranger. Hij is een alien die op aarde landt nadat zijn thuisplaneet is vernietigd, en daarmee een plaats verdient in de Power Ranger-groep.

Hier is een prachtig tekenblad van Ranger Silver in actie.

[ Lezen:Transformers kleurplaten]

9. Megazord:

Megazord is de combinatie van de vijf Dinozords- Sabeltandtijger, Mastodon, Pterodactyl, Tyrannosaurus en Tyrannosaurus. Ondanks dat hij goed beschermd en goed uitgerust was, was zijn nut beperkt, vooral tijdens het vechten tegen bewegende doelen.

Deze kleurplaat is ideaal voor schoolgaande kinderen omdat het vrij ingewikkeld en moeilijk is.

10. Heer Zedd:

Lord Zedd is de belangrijkste tegenstander van de Power Rangers. Hij is een terugkerend personage in Power Rangers Zeo en Power Rangers in Space. Hij was oorspronkelijk ontwikkeld als een angstaanjagend kwaadaardig personage, maar zijn karakter werd enorm afgezwakt na klachten van de ouders.

[ Lezen:Angry Birds Kleurplaten]

11. Power Ranger op een gevechtsfiets:

Deze Power Ranger rijdt op de Battle Bike en bereidt zich voor op harde actie! Jongens zullen het geweldig vinden om deze battle bike in te kleuren. Fietsen zijn geen veel voorkomend transportmiddel van de Power Rangers; ze gebruiken het wanneer het nodig is. De Blue- en Battle-fiets hebben ook zijspanwagens voor Pink en Yellow Rangers. Het is een lust voor het oog wanneer alle power rangers de vijand aanvallen op deze gevechtsmotoren.

De andere voertuigen zijn onder meer Radbug, de Volkswagen Kever die kan vliegen.

12. Het doelwit raken:

De krachtige wapens in het arsenaal van de Power Ranger maken de hele televisieserie zo spannend. Er zijn veel wapens zoals krachtmunten of krachtkristallen die worden gebruikt door veranderde rangers.

Om de communicatie tussen de ene ranger en de andere gemakkelijk te maken, zijn er polscommunicators. De andere potentieel gevaarlijk uitziende wapens zijn Blade Blaster, Thunder Slingers, Power Sword, Power Axe, Power Lance, Power Daggers, Power Bow, Power Blaster, Dragon Dagger, Dragon Shield en Anti-Sonic Foam Gun. Op deze foto zien we de Power Ranger met twee kanonnen. Kleine jongens zijn dol op actiefilms en animatieseries, dus ze zullen heel blij zijn om deze power ranger te kleuren die het geweer richt om het doelwit te raken. Het geweer en de actiescènes zijn de echte attracties van de Power Ranger-serie.

13. Machtige Morphin:

Mighty Morphin Power Rangers is een Amerikaanse live-action televisieserie voor kinderen die begon op 28 augustus 1993 in het doordeweekse middagblok van Fox Kids.

Deze televisieserie vertelde het verhaal van tieners die werden geselecteerd om de wereld te beschermen tegen een groep buitenaardse indringers en die de kracht kregen om te transformeren of te 'morphen' in superkrachtkrijgers en in gigantische pilotrobots die zords worden genoemd.

14. Gevechtsrobot:

Veel Power Ranger-afleveringen zijn gelokaliseerd op basis van Super Sentai-bronmateriaal. Dit wordt gedaan om de Amerikaanse cultuur en personages in deze populaire televisieserie op te nemen. Personages als Giant Robot (Zord en Megazord) zijn opgenomen en originele actiescènes zijn verwerkt in de televisieserie. De meegeleverde personages zijn uniek voor de originele productie van Power Rangers.

15. Power Rangers-samoerai:

Power Rangers Samurai en Super Samurai zijn de 11een 12eseizoen van Power Rangers. Het vertelt het verhaal van de strijd tussen Samurai Rangers en kwaadaardige meester Xandred Nighloks.

De Samurai Rangers wonen in het Shiba-huis, hun uitvalsbasis. Ze gebruikten op kanji gebaseerde kracht genaamd Symbol Power. Dit symbool van macht wordt van de ene generatie op de andere doorgegeven. De Samurai Power Rangers hebben het vermogen om gedachten in kracht om te zetten en verschillende objecten op te roepen.

Samurai-rangers moeten gescheiden blijven van familie en vrienden om te voorkomen dat ze het doelwit van een Nighlok worden. Ze wonen allemaal in het Shiba-huis dat wordt beschermd door een Gap-sensor om de aanwezigheid van een Nighlok te lokaliseren.

Alle samurai-rangers dragen spinzwaarden die schijven kunnen gebruiken. Wanneer de schijf aan het draaiende zwaard is bevestigd, fungeert deze als een praxinoscoop, die werkt op basis van de schijf zelf. Wanneer de Rangers hun Zords oproepen, verandert het spinzwaard in een Mega Blade. De rangers kunnen het Mega-zwaard opvouwen en op de samoeraischijf aan het stuursysteem bevestigen.

U kunt uw kind ook enkele interessante samoeraiverhalen vertellen en meer vertellen over samoerai. De kleursessie wordt leuk en informatief.

16. Jungle woede:

Power Rangers Jungle Fury is het seizoen 2008 van Power Ranger's; het vertelt het verhaal van de strijd tussen de Jungle Fury Power Rangers en de krachten van het kwaad onder leiding van Dai Shi.

De jungle fury power rangers zijn de hoofdrolspeler in de televisieserie Power Rangers uit 2008. De Jungle Fury Power Rangers worden een onderdeel van Pai Zhua Academy en leren vechtsporten onder de voogdij van Master Mao, Casey en Lily. Nadat ze vechtsporten hebben geleerd, vechten ze tegen hun vijand Dai Shi en zijn discipelen Rinshi-beesten. Casey Rhodes sloot zich aan bij de Pai Zhua Academy en stond bekend als welp, maar hij bezat de geest van een tijger.

Als uw kind van tijger en zijn koninklijke houding houdt, dan is deze foto geschikt voor hem. Als hij gek is op Power Ranger-televisieseries en videogames, kun je hem ophangen in de kamer van je kind nadat hij klaar is met kleuren.

17. Megablok:

Power Rangers zijn zo populair geworden onder kinderen dat ze speelgoed willen op basis van dit thema. Je kunt dit speelgoed later voor je kind kopen, terwijl je haar ondertussen dit veranderde personage uit Power Ranger laat kleuren.

Je kind dat van avontuur houdt, zal dit Samoerai-personage graag inkleuren, die zijn veranderd in actie om de stad te beschermen tegen de aanval van de slechterik Lord Xandred. Deze samurai-personages zullen de stad ook beschermen tegen de bewoners van de onderwereld en de mensheid redden.

18. Dino Donder:

Power Ranger's Dino Thunder is een populaire Amerikaanse kindertelevisieserie. Het is de 12eseizoen van de Power Ranger-franchise. Het is een bewerking van de Japanse Super Sentai-franchise.

Een multi-getalenteerde voetballer sloot zich aan bij de Power Rangers om de wereld te redden van de tirannie van Mesagog (een dinosaurusschurk). Mesagog wil al het menselijk leven op aarde vernietigen en de aarde terugbrengen naar het dinosaurustijdperk.

Dino Thunder is een videogame die is gebaseerd op de Power Ranger-serie. Omdat je kind dol is op het spelen van videogames, zal hij het leuk vinden om het personage in te kleuren.

19. Ninja-kracht:

Power Rangers Ninja Storm is de 11eseizoen van de Power Rangers-franchise, gebaseerd op de Super Sentai Series Ninpuu Sentai Hurricanegar. Deze serie was uniek omdat er een vrouwelijke boswachter in het team diende.

Shane, Tori en Dustin waren studenten van de Wind Ninja Academy. Op een dag werd deze academie aangevallen door Lothor, een verbannen Ninja Master. Dus deze drie studenten en hun Sensei of leraar werden gedwongen zich terug te trekken in een ondergrondse school genaamd Ninja Ops. Ze kregen morphs om te transformeren in Wind Rangers om de stad Blue Bay Harbor te beschermen tegen de troepen van Lothor. Lothor probeerde de afgrond van het kwaad te openen en alle kwade krachten te verspreiden. Hij vernietigde alle krachten van de Ranger en werd verslagen door de Ninja-vaardigheden van de Ranger en in de afgrond geworpen.

Je kind moet genieten van die geweldige vechtvaardigheden, vooral je kleine jongen. Hij zou die ninja-vechtvaardigheden voor de spiegel kunnen imiteren.

20. Stormaanval:

Krachtwapen is het arsenaal van elke Ranger. Elke Power Ranger staat bekend om het type krachtwapen dat hij gebruikt. Een power ranger kan het wapen van een andere Ranger gebruiken op basis van de situatie.

Stormstrik is een vaardigheid van een sjamaan die op niveau 26 is geleerd voor mensen met de verbeteringsspecialisatie. Het is een instant-cast-spreuk die een onmiddellijke aanval toelaat met alle uitgeruste wapens en een afwijzing van 15 seconden toepast die de schade vergroot van de volgende vier natuurspreuken van de sjamaan ([Lightning Bolt], [Chain Lightning], [Lightning Shield], [ Earth Shock]) die het doel met 25% bereikten.

Kinderen zullen het heerlijk vinden om deze vechtende superhelden te kleuren die worden getransformeerd in hun spandex bodysuit en wapens oproepen vanuit bijna nergens. Je kind moet met grote ogen naar Power Rangers kijken en zijn dagelijkse dosis spanning krijgen! Dus laat je kind deze pagina's inkleuren en plak ze als posters op de muur. Dit zal uw kind trots maken op zijn werk en altijd zijn favoriete Power Rangers zien.

Download deze pagina om uw kinderen de kans te geven om de spanning van deze geweldige show te ervaren.

Deze hierboven genoemde gratis printbare power rangers-kleurpagina's zijn zowel leuk als leerzaam. Uw kinderen kunnen veel leren over kleuren en tekenen door de relatief complexe afbeeldingen met kleuren te vullen.

Print alle kleurpagina's van power rangers en presenteer het aan je kind om zijn dag vol actie en avontuur te vullen.

VRIJWARING:Aangenomen wordt dat alle afbeeldingen die hier worden gevonden zich in het "publieke domein" bevinden. Het is niet onze bedoeling om enig legitiem intellectueel recht, artistieke rechten of copyright te schenden. Alle getoonde afbeeldingen zijn van onbekende herkomst. Als u de rechtmatige eigenaar bent van een van de hier geplaatste foto's/wallpapers, en u wilt niet dat deze wordt weergegeven of als u een geschikt krediet nodig heeft, neem dan contact met ons op en we zullen onmiddellijk doen wat nodig is om de afbeelding te worden verwijderd of krediet verstrekken waar het verschuldigd is. Alle inhoud van deze site is gratis en daarom halen we geen enkel financieel voordeel uit de weergave of downloads van afbeeldingen/achtergronden.

Was dit artikel behulpzaam?

De volgende twee tabbladen wijzigen de inhoud hieronder.

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Rev. Leonie Wyman

  Last Updated: 16/09/2023

  Views: 6499

  Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

  Reviews: 90% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Rev. Leonie Wyman

  Birthday: 1993-07-01

  Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

  Phone: +22014484519944

  Job: Banking Officer

  Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

  Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.