Phase I Clone Trooper Unit Guide - De vijfde trooper (2023)

Dit artikel wordt een Star Wars: Legion-eenheidsgids voor Phase I Clone Troopers.

Vandaag gaan we kijken naar de iets te dure korpseenheid waar alle Republic-spelers een hekel aan hebben: Phase I Clone Troopers. Ze zijn duur, ze zijn kwetsbaar voor Pierce, ze hebben alleen Courage 1. Ze zijn ook behoorlijk goed en zeer uniek, en ze hebben misschien wel de grootste verscheidenheid aan levensvatbare builds onder corps-eenheden, evenals de beste zoekwoorden. Laten we erin duiken.

Sterke punten

  • Goede reddingen
  • Sterke aanval voor een korpseenheid, vooral met toegang tot piektokens
  • Verscheidenheid aan levensvatbare builds met zowel personeel als zware upgrades
  • Tokens delen
  • Met vuursteun kunnen ze ver boven hun gewicht slaan

Zwakke punten

  • Kwetsbaar voor Pierce
  • Moed 1
  • Duur

Eenheid overzicht

Phase I Clone Trooper Unit Guide - De vijfde trooper (1)

Kosten:52 punten. Duur. Dezelfde prijs of hoger als de "veteranen" corps-eenheden van de andere facties. Je krijgt een aantal leuke dingen voor deze premie, maar het zorgt voor een beetje een uitdaging om een ​​lijst op te bouwen als het goedkoopste wat je kunt nemen 52 punten is.

Vuursteun:Dit is een geweldig zoekwoord. Gemakkelijk de beste van de "standaard" speciale trefwoorden van de korpseenheid, Fire Support opent een heleboel opties. Vuur steun het op zijn best als je iets kunt ondersteunen dat al stijgt naar hit/voltreffer, maar het kan behoorlijk verwoestend zijn alleen al ter ondersteuning van een andere Clone-eenheid.

Clone Trooper:Dit zoekwoord is twee keer ingevoerd; eerst om standbys uit de lijst met deelbare tokens te verwijderen (onthoud hoe brutoDatwas?) dan om u te beperken tot één gedeeld token per keer. Eén gedeeld token per keer is echter nog steeds behoorlijk solide, vooral als je het kunt combineren met andere deelmechanismen zoals Exemplar of Yoda's drie pip.

Overtreding:Zwart, geen stroomstoot, bereik 1-3 kanon, ook zwart voor melee. Dit is in beide opzichten identiek aan Rebel Troopers, hoewel Phase Is een groot aantal manieren heeft om hun pieken te upgraden, in tegenstelling tot Rebel Troopers.

Verdediging:Rode dobbelstenen, één gezondheid per model. Hetzelfde als Storms, maar nogmaals, Phase Is heeft talloze manieren om toegang te krijgen tot piektokens om dit verder te upgraden.

Moed 1:Niet goed. Ongetwijfeld hun grootste nadeel. Ik verminder dit graag met kapiteins (waardoor ze ook een trainingsslot krijgen!) Waar mogelijk. Er zijn ook manieren om vuursteun te gebruiken om onderdrukkingsproblemen te omzeilen.

Gokkasten:Zwaar, personeel, uitrusting, granaat. Standaard korpstarief. De versnellingssleuf en de granaatsleuf zullen niet zo vaak worden gevuld, maar Phase Is heeft misschien wel de grootste verscheidenheid aan haalbare zware en personeelsupgrades van de verschillende korpsen.

Over slots gesproken, waarom leiden we niet gewoon met de upgrades...

Upgrades

Zware wapenupgrades

Phase Is heeft uniek een verscheidenheid aan zware wapenupgrades die te zien zijn in competitieve builds; de Z-6, de DC-15 en de RPS-6 komen allemaal veel voor, en zelfs het jachtgeweer heeft een plaats. Laten we naar elk kijken.

De gemiddelde hitreferenties hier zullen een standaardformaat zijn; het tellen van de kleuren van de dobbelstenen gevolgd door de gemiddelden. De X/8-cijfers zijn een typische manier om snel wiskunde te doen voor een aanvalspool; tel de verf op alle dobbelstenen die je gooit op en deel door 8.

Z-6 Fase I Trooper (23 punten)

Phase I Clone Trooper Unit Guide - De vijfde trooper (2)

Dit is niet jouw Rebel Trooper Z-6. Zeker, op het eerste gezicht is het statistisch gezien hetzelfde; 4B, 6W, voor gemiddeld 28/8 of 3,5 hits.

Klonen hebben echter veel meer toegang tot zowel doeltokens als piektokens, via het delen van tokens en andere effecten. Een enkele piektoken verhoogt je Z-6 gemiddelde hitpool met bijna een volledige hit (omdat de pool zo groot is), terwijl meer piektokens (of stijging naar voltreffer/treffer via vuursteun) het tot een zeer indrukwekkende 38/ brengen. Gemiddeld 8 of 4,75 hits. De Z-6 is een ideaal vuurondersteuningsplatform voor aanvalspools die al pieken omzetten, vanwege de enorme hoeveelheid dobbelstenen die je gooit.

DC-15 Fase I Trooper (26 punten)

Phase I Clone Trooper Unit Guide - De vijfde trooper (3)

Een beetje analoog aan de Stormtrooper DLT-19, de DC-15 heeft enkele voordelen ten opzichte van de Z-6, waarvoor je drie punten extra betaalt. Je kunt potshots maken op Range 4, wat een beetje pittiger is dan de meeste twee dobbelsteenpools op die range vanwege Critical. Het voegt Critical toe aan je pool, waardoor je enkele piektokens kunt bewaren voor verdediging, aangezien je de eerste piek in elk van deze aanvalspools gaat converteren met de native Critical in plaats van piektokens.

Een pool van zes dobbelstenen is minder goed voor vuursteun, maar de DC-15 brengt gemiddeld ongeveer 4 treffers naar de tafel wanneer hij wordt afgevuurd met zijn squadrongenoten, wat meer is dan de Z-6 als je geen extra pieken hebt liggen. en zijn niet vuurondersteunend.

Ik neem graag een paar DC-15's mee als ik het kan betalen, vooral om die kostbare piektokens te sparen en wat Range 4-poke te geven. Je kunt ook wat verrassende vuursteun krijgen in Range 4; het toevoegen van twee rode dobbelstenen en Critical aan een sluipschutterpool kan sommige modellen afbreken op een afstand waarvan je tegenstander dacht dat ze veilig waren voor vuursteun.

RPS-6 Fase I Trooper (21 punten)

Phase I Clone Trooper Unit Guide - De vijfde trooper (4)

De RPS-6 is heel gebruikelijk als eenmalig exemplaar voor anti-pantser. Het biedt een vergelijkbaar aanvalsprofiel als een Z-6 (28/8 met minder dobbelstenen voor 3,5 gemiddelde treffers), terwijl het een paar punten goedkoper is. Het belangrijkste nadeel is omslachtig, wat je flexibiliteit zeker beperkt, maar minder dan andere omslachtige wapens. Hij put niet uit en het is een goede vuursteuneenheid; wanneer je vuursteun geeft, geef je een actie op, die meestal in beweging is, en de RPS-6 kan dat toch niet.

Het is ook best verbazingwekkend om Impact 2 aan andere aanvalspools toe te voegen via Fire Support, vooral als je het kunt combineren met Critical of Surge/Crit. Mijn favoriete belachelijke anti-pantservuursteun is in een Anakin Sabre Throw: 4R, 5B, 1W, surge crit met Impact 5, voor een gemiddelde van 6,64 Impacthits met Pierce 3. Dat zal een eenmalige DSD Spider Droid van volledige- 78% van de tijd dood.

De RPS kan ook dezelfde 'surprise Fire Support at Range 4'-truc uithalen als de DC-15.

DP-23 Fase I Trooper (22 punten)

Phase I Clone Trooper Unit Guide - De vijfde trooper (5)

De minst gewaardeerde van de Phase I-zwaargewichten, het lasergeweer. Bereik 2 is niet geweldig, en het is maar één punt minder dan de Z-6, maar het is een jachtgeweer met Pierce, op een veel duurzamer platform dan de vergelijkbare Fleet Troopers. De game wordt momenteel ook gedomineerd door melee/close-range-bedreigingen, dus het is iets waarschijnlijker dan vroeger om deze korte-afstandspool op doel te krijgen.

Net als de Z-6 is de DP-23 erg solide met piektokens rond of in Fire Support waar je pieken kunt omzetten.

Personeelsupgrades

Er zijn twee upgrades die we hier gaan uitvoeren, maar het zijn allebei goede upgrades die hun kosten meer dan waard zijn in de juiste build.

Fase I Kloonspecialist (11 punten)

Phase I Clone Trooper Unit Guide - De vijfde trooper (6)

Hoewel niet zo kosteneffectief als de Stormtrooper-specialist, is de Clone-specialist veruit de meest veelzijdige, waardoor je toegang hebt tot ontwijken, richten of stijgen. Meestal zal dit een doelfiche zijn, hoewel er situaties kunnen zijn waarin je een van de andere wilt.

Als je geen specifiek plan hebt voor de trainingsupgrade die bij de Captain hoort, is de Specialist een goede keuze voor een extra lichaam met een on-demand token. Dit is een populaire keuze naast Fives om een ​​extra stevige klooneenheid met zeven wonden te maken. Ik denk ook dat het best interessant is in een DP-23-eenheid voor wat extra kracht als je eenmaal het gat hebt gedicht, en ik heb gemerkt dat je DP-23 de neiging heeft om genegeerd te worden totdat dat gebeurt.

Phase I Clone Captain (12 punten)

Phase I Clone Trooper Unit Guide - De vijfde trooper (7)

Oh Kapitein, mijn Kapitein. De kapitein geeft je niet alleen een extra body en on-demand onderdrukkingsmitigatie (erg belangrijk bij een Courage 1-eenheid), hij geeft je ook een trainingsslot. Er zijn veel nuttige dingen die Phase I Clones kunnen doen met trainingsslots...

Opleiding

De kapitein geeft je toegang tot het uitstekende training-upgradeslot. Er zijn verschillende opties die hier haalbaar zijn, afhankelijk van uw build.

Overwacht

Phase I Clone Trooper Unit Guide - De vijfde trooper (8)

Overwatch is mijn go-to voor een Anakin/Padme-lijst, waar je de standby-tokens van Anakin of Padme kunt uitgeven via Exemplar, of voor Yoda waar je bijna hetzelfde kunt doen (tussen Guidance en zijn drie pip). Een Phase I-eenheid met een Captain, Heavy en Overwatch zorgt voor een zeer krachtige corps-eenheid die effectief op Range 3 kan zoneren en onderdrukking op verzoek kan negeren. Het is een beetje prijzig, tussen de 89-94 punten (afhankelijk van of je de RPS, DC-15 of Z-6 gebruikt, die hier allemaal goede keuzes zijn), dus ik zou niet meer dan 1-3 van deze, maar ze zijn een geweldige eenheid om Anakin of Yoda aan te vullen.

Omgevingsbewustzijn

Phase I Clone Trooper Unit Guide - De vijfde trooper (9)

Wat is sterker dan een eenheid die ontwijkingsfiches kan uitgeven om voltreffers te annuleren? Een eenheid die kan uitgevengedeeldontwijk tokens om voltreffers te annuleren. Dodges hebben altijd iets van een agency-probleem gehad met betrekking tot doelen; als een eenheid ontwijkt, kan je tegenstander gewoon op iets anders schieten. Met Clone Token sharing en Exemplar is een ontwijking van één eenheid echter een ontwijking van al je eenheden (met goede samenhang) en met Situational Awareness heeft je tegenstander geen andere mogelijkheid dan gewoon proberen door de ontwijkingen heen te ploegen, als ze dat niet doen. hoge snelheid hebben. Kloonlijsten die zijn opgebouwd rond Situational Awareness en ontwijken delen zijn extreem duurzaam en zijn vaak gebouwd rond Obi-Wan en Padme. Obi-Wan biedt nog meer duurzaamheid aan je spacedudes tussen Barrier en zijn Guardian, die beide nog steeds prima werken tegen High Velocity.

Aanvallende push

Phase I Clone Trooper Unit Guide - De vijfde trooper (10)

Over doelen gesproken, hier zijn enkele doelen. Clone houdt van hun doelen, en dit geeft je een gratis doel wanneer je verhuist. Moeilijk om hier fout te gaan, vooral als je een Fire Support aftrapt.

Laten we voorbij de upgrade-sectie gaan en praten over...

Vuursteun

Er zijn enkele vervelende vuursteuncombo's beschikbaar. Mijn favoriete zijn het openen met eenheden die al stijgen/voltreffers of raken, om alle pieken op je P1-dobbelstenen om te zetten. Dingen die trefwoorden toevoegen zoals Blast, Sharpshooter of Pierce zijn ook geweldig.

Ik ga niet te veel stilstaan ​​bij tactieken voor vuurondersteuning (dat is een eigen artikel waard en zal dat ook zijn), maar hier zijn enkele van mijn favoriete combo's.

Z-6 ondersteund door DC-15 (of iets anders met Critical X)

Vuursteun heeft alles te maken met het omzetten van die pieken. Critical 1 toevoegen is niet zo goed als alleen de hele pool met piek/voltreffer, maar het is het op één na beste, vooral als je ook wat piektokens hebt liggen (bij voorkeur op Exemplar-eenheden, zodat je ze allemaal kunt uitgeven) . Deze pool is 64/8 (als de DC-15 ook op bereik 3 is) of 8 treffers voordat rekening wordt gehouden met eventuele extra rondslingerende tokens.

Yoda ondersteund door Z-6

Surge/voltreffer bovenop een Z-6, plus Blast. 58/8 of 7,25 hits met Blast. Goor. Dit kun je het beste doen tijdens Yoda's two pip turn, waar je kunt profiteren van Relentless om Yoda's aanvalsbereik uit te breiden (en misschien ook Burst of Speed). Je kunt in die beurt ook begeleiding gebruiken om vuursteun op te zetten vanuit een onverwacht bereik door je fase I-eenheid te verplaatsen; en als die eenheid een face-up heeft van Yoda (en niet van een Clone Commander's Direct), kunnen ze ook een gratis Relentless-schot maken van de Guidance-beweging voordat ze ondersteuning vuren.

Anakin Sabre Throw ondersteund door Z-6

Opnieuw met de Surge/Crit, dit keer met drie rode dobbelstenen en Pierce 3(!). 59/8 voor 7.375 treffers met Pierce 3. Meestal pakt dit gewoon een hele eenheid op, vooral als je een flankerend schot kunt krijgen om dekking te omzeilen.

Anakin wordt ook geweldig ondersteund door een RPS in Armor (zoals hierboven vermeld onder het RPS-item), waar je het hebt over een pool met Impact 5, Pierce 3 en Surge/Crit.

Echo Strike Team ondersteund door zo ongeveer alles

Er zijn hier veel mogelijkheden, aangezien Echo Sharpshooter, Lethal en Critical 1 heeft. De leukste Fire Supports zijn degene waarmee je je tegenstander kunt verrassen; als je Support Echo vuurt met een DC-15 op bereik 4 of een RPS-6 op bereik 4, kun je een pool van 4-5 dobbelstenen hebben die sommige modellen betrouwbaar zal afbreken op een bereik waar ze dachten dat ze veilig waren.

Wookies ondersteund door Z-6

Bowcaster Wookiees (of je het nu hebt over de melee-versie of degenen met karabijnen) hebben een golf/hit en een sterke pool met Pierce, waardoor ze ideaal zijn om Fire Supports af te trappen.

Token delen

Laten we het hebben over de bantha in de kamer. Vroeger konden klonen alle dingen delen; nu kunnen ze maar één ding delen. Weet je wat? Dat is nog steeds best goed. Bij het delen van tokens draait alles om actie-efficiëntie; je draagt ​​in wezen acties over van de ene eenheid naar de andere later in de beurt, met de flexibiliteit om niet te hoeven beslissen welke eenheid dat is totdat je het token nodig hebt.

De grootste impact die de "één token per aanval/verdediging" heeft op delen is het delen van pieken; je kunt niet zowel een gedeeld doel als een gedeelde golf besteden aan aanval of een gedeelde ontwijking en een gedeelde golf aan verdediging, en over het algemeen wil je het doel / ontwijken uitgeven als je moet kiezen. Hoe zorg je ervoor dat je niet hoeft te kiezen? 1) Genereer je eigen piektokens (betrouwbaar, versterken, agressieve tactieken) en/of 2) Deel extra tokens via iets anders dan clone trooper: Exemplar of Yoda.

Met Exemplar kun je de gedeelde "cap" van Clone Trooper omzeilen door een andere bron van tokens aan te bieden, en er is geen limiet aan het aantal Exemplar-tokens dat je kunt uitgeven. Met Anakin, Padme en Bolster kun je tot vijf piektokens per beurt op Exemplar-eenheden laden en die gebruiken als een batterij voor al je deelbehoeften. Je kunt op deze manier natuurlijk ook extra ontwijk- en richttokens delenstand-by,wat je niet meer van je medeklonen kunt krijgen.

Beslissen welke tokens te besteden en wanneer is ook belangrijk; over het algemeen besteed ik van minst flexibel tot meest flexibel; geef eerst je eigen tokens uit, gevolgd door je ene gedeelde kloontoken, gevolgd door Exemplar/Yoda-tokens als laatste. Op deze manier heb je hopelijk meer tokens beschikbaar voor latere eenheden zonder er teveel te verspillen.

Maak een lijst van ideeën

Laten we afsluiten met een paar snelle lijstideeën rond fase is.

Anakin Padmé

Phase I Clone Trooper Unit Guide - De vijfde trooper (11)

Anakin en Padme gaan samen als pindakaas en gelei. Hun chemie op de Legion-tafel is in ieder geval een stuk beter dan op het witte doek.

Anakin kan de tokens van Padme uitgeven, zij kan de zijne uitgeven, en beiden kunnen extra tokens voor je klonen genereren, inclusief stand-by. Deze lijst bevat drie eenheden met Overwatch. De Phase 2-mortier is een beetje teleurstellend op het gebied van vuurkracht, maar het is een goedkope manier om toegang te krijgen tot een extra eenheid met Overwatch en genereert aan het begin van de beurt nog een piektoken. Afhankelijk van of je de drie pip van Padme neemt, genereert deze lijst 4-5 pieken aan het begin van elke beurt, met nog twee van Bolster nadat de Clone Commander is vertrokken.

Deze lijst heeft ook een aantal geweldige vuursteunen, met name bij Anakin's Sabre Throw.

Yoda-klonen

Phase I Clone Trooper Unit Guide - De vijfde trooper (12)

Vergelijkbare structuur, Yoda vervangen door Anakin/Padme, omdat Yoda geweldig is. Er zijn een aantal echt vervelende trucs die Yoda kan uithalen met Guidance en Clones om dingen te doen zoals het opzetten van onverwachte vuurondersteuning (zie hierboven onder de sectie Vuurondersteuning) en hij is een zeer capabele linebacker tegen melee-bedreigingen, wat normaal gesproken een probleem is voor een kloon-gunline.

Kloon Gunline

Phase I Clone Trooper Unit Guide - De vijfde trooper (13)

Over Clone gunlines gesproken, dat is nog steeds iets dat je kunt doen. Uw ogen bedriegen u niet; dit is een GAR-lijst met 11 activeringen. Dit werkt misschien beter met BARC's in plaats van ARC's, maar dat is een gemakkelijke omwisseling.

Je hebt hier veel openstaande orders met Fives en twee exemplaren van Direct, dus je kunt de surge-tokens verspreiden en ook gebruikmaken van Strict Orders om de onderdrukkingsproblemen te omzeilen die Phase Is vaak heeft. Met de DC-15's hier kun je enkele van die kostbare spanningen bewaren voor verdediging.

Samenvatting

Phase Is heeft in de loop van hun bestaan ​​in Legion een beetje een rotsachtige geschiedenis gehad, maar ze bevinden zich nu op een goede plek met veel verschillende opties om ze uit te rusten. Ik zal ze (waarschijnlijk) spelen bij Adepticon... Ik heb mijn factie gerandomiseerd en GAR gekregen. Ik zal één ding voor ze zeggen; ze zijn echt leuk om te schilderen.

Voor de Republiek!

FAQs

Who is clone trooper 0001? ›

ARC-0001 (formally CT-0001) was created years ago in 32 BBY with the rest of the clones on the watery planet of Kamino, he is a fully trained arc (advanced recon commando) trooper, and he is the leader of 223rd Strike Force, his nickname is Commander Unos.

How do you unlock Phase 1 clone trooper? ›

Clone Trooper (Phase 1): Complete "So Uncivilized" in Revenge of the Sith. Clone Trooper (212th Attack Battalion): Complete "So Uncivilized" in Revenge of the Sith. Clone Trooper (Phase 2): Complete "Droid Attack on the Wookies" in Revenge of the Sith.

What is included in Phase 1 clone trooper upgrade? ›

The Phase I Clone Troopers Upgrade Expansion contains four unpainted, finely sculpted soft plastic Phase I Clone Trooper miniatures to enhance your existing Phase I Clone Trooper units or to form one corps unit, along with new personnel and heavy weapon upgrade options.

What is the coolest clone trooper battalion? ›

Probably the most famous Battalion in Star Wars, the 501st is incredible. Led by Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, and Captain Rex this Battalion was well-known for their independent thinking and success.

Who was clone trooper 6969? ›

CT-6969 was a clone trooper of the Grand Army of the Republic during the Clone Wars. He was given a nickname Sixty Niner.

Who is CT 6666? ›

CT-6666, nicknamed "Sixes," was a clone Trooper who served during the Clone Wars.

Who is clone trooper 0002? ›

CT-43/002 was a clone trooper and member of The Muunilinst 10, a mixed group of elite Advanced Recon Commandos and regular clone troopers that participated in a battle on the planet Muunilinst in 22 BBY during the Clone Wars.

Did any clones keep Phase 1? ›

During the later part of the Clone Wars, the Phase I sets were mainly replaced by Phase II armor. However, some clones chose to keep either some, or all of the elements of their Phase I armor, at least until Order 66, such as CC-01/425, and the ARC troopers who killed Master Sev.

What is the lowest clone trooper rank? ›

Trooper—The lowest rank in the clone forces and had an HUD glyph of one slash. Cadet—This rank was even lower than trooper. It was used by new clones. These ones had not passed their final trial and therefore could not yet be considered soldiers.

What is the highest clone trooper rank? ›

Clone marshal commanders were the highest rank a clone trooper could gain within the Grand Army of the Republic. They were usually in charge of Corps-level formations. The marshal commander was an equivalent to Major Generals or Lieutenant Generals outside of the Grand Army.

Do clone troopers have free will? ›

AotC deeply implied that Clone Troopers had no "free will" and were just mentally incapable of breaking the chain of command. TCW retconned that by explaining that actually they had chips in their brains that overrode their free will to make them kill jedi. So, in canon, clones can make their own decisions and stuff.

How much faster do clone troopers age? ›

In order to grow fully matured clones in half of the time it takes ordinary Humans, the Kaminoans modified the clones by implementing "age acceleration" into their development, thus allowing the clones to reach adulthood in ten years instead of two decades.

Who is the most loyal clone trooper? ›

Putting his actions during Order 66 aside, Cody was always the most reliable of the clone troopers, and had the most screen time outside of Rex. His first appearance stretched all the way back to Attack of the Clones when he was played by Temuera Morrison.

Who is the coolest clone legion? ›

The 501st Battalion is probably the most famous clone division. Their Jedi Generals were Anakin Skywalker and Ahsoka Tano™, and their lead clone was CT-7567, AKA Rex. Other important members included Fives, Hevy, and Echo.

What rank was Captain Rex? ›

Rex received additional command training and earned the rank of captain, overseeing Torrent Company within the 501st Battalion. The Republic's clone army saw its first action against Count Dooku's Separatists during the Battle of Geonosis.

Who is the clone trooper daughter? ›

The Daughter of Mortis is a Force-wielder who aligns herself with the light side of the Force. An enigmatic being of tall stature who can transform into a griffin, she is the selfless counterpoint to her brother, the Son, who has allied himself with the dark side.

Who was the first clone trooper born? ›

The term "generation one" designated the first group of clones who were created from the Jango Fett genotype, including Clone Captain CT-7567 "Rex" of the 501st Legion and Clone Sergeant "Slick." Rex's service in the Clone Wars came to make him a legend amongst the troopers, with the captain eventually being regarded ...

Who is the highest rank clone trooper? ›

Clone marshal commanders were the highest rank a clone trooper could gain within the Grand Army of the Republic.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated: 29/10/2023

Views: 5957

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.