Kuinka ladata uusin Windows 10 ISO Microsoftilta (2023)

How to download the latest Windows 10 ISO from Microsoft (1)

Kun Windows 10: n uusi versio julkaistaan, Microsoft julkaisee myös uusia ISO -levykuvia käyttöjärjestelmästä puhtaiden asennusten suorittamiseksi tai käynnistävän palautusympäristön luomiseksi.Tämä artikkeli tarjoaa kaksi tapaa, jolla voit ladata uusimmat Windows 10 ISO -kuvat Microsoftilta.

ISO-kuva on tietokoneellesi tallennettu Windows-DVD-levy, joka on tallennettu yhtenä '.iso' -tiedostoksi.Voit sitten polttaa tämän ISO -tiedoston toiselle DVD -levylle, luoda käynnistyskelpoinen USB -asema,Asenna se käyttökirjeeksi ikkunoihintai purkaa sen tiedostot käyttämällä7-Zip.

ISO-kuvat ovat käteviä, koska niiden avulla voit luoda käynnistysvälineitä, joita voidaan käyttää palautusympäristönä viimeisimmän Windows 10: n vianetsintä- tai suorittamiseen tai puhdasta asennuksia.tai VMware.

Microsoft suosittelee Windows 10 Media Creation -työkalun (MCT) käyttämistä uusimman ISO -kuvan lataamiseen tai käynnistävän USB -aseman luomiseen.

Tämä artikkeli näyttää sinulle, kuinka MCT: tä voidaan käyttää uusimman ISO- tai Trick Microsoftin sivuston ladataksesi sen sijaan ISO -kuvien ladata ISO -kuvat.

Menetelmä 1: Luo ISO: n luomiseen median luomistyökalu

Microsoft tarjoaa työkalun nimeltä Media Creation -työkalu, jonka avulla voit ladata uusimman Windows 10 ISO: n tiedostoon tai polttaa se USB -asemaan.

Jos haluat käyttää median luomistyökalua saadaksesi uusimman ISO: n, noudata näitä vaiheita:

 1. VieraileWindows 10 Lataa -sivuweb -selaimen käyttäminen.
 2. Kohdassa 'Luo Windows 10 -asennusväline' napsauta 'Lataa työkalu nyt'Linkki ja tallenna suoritettava.Tämän kirjoituksen aikaan MCT -suoritettava on nimeltäänMediacreationTool20H2.exe.
 3. Kun olet ladattu, suorita ohjelma, ja Windows kehottaa sinua sallimaan sen suorittamisen.Napsauta tässä kehotuksessaJoo,Ja MCT latautuu ja valmistelee muutamia asioita ennen kuin se voi edetä.

  How to download the latest Windows 10 ISO from Microsoft (2)

 4. Kun olet valmis, sinulle näytetään lisenssisopimus.Jatka napsauttamallaHyväksyäpainike.
 5. Työkalu toteaa nyt, että se on "muutaman asian valmis", ja kun tehdään, näytä kehote, joka kysyy, haluatko päivittää tietokoneen vai 'Luo asennusmedia (USB Flash Drive, DVD tai ISO -tiedosto) toiselle tietokoneelle..

  How to download the latest Windows 10 ISO from Microsoft (3)

  Valitse tästä kehotuksestaLuo asennusmediaja paina sittenSeuraavapainike.
 6. Median luomistyökalu lataa ja vahvistaa tarvittavat tiedostot ISO: n tai käynnistettävän USB -aseman luomiseksi.Tämä prosessi voi viedä jonkin aikaa, joten ole kärsivällinen.

  How to download the latest Windows 10 ISO from Microsoft (4)

 7. Kun MCT on valmis, MCT kysyy, mitä kieltä, arkkitehtuuria ja Windows -painos haluat ISO -kuvallesi.Oletuksena MCT käyttää paikallista kieltä ja arkkitehtuuriasi, mutta voit poistaaKäytä tämän tietokoneen suositeltuja vaihtoehtojaValintaruutu valitaksesi muut asetukset.

  Kun valmis, napsautaSeuraavapainike.

  How to download the latest Windows 10 ISO from Microsoft (5)

 8. Sinulta kysytään nyt, haluatko luoda käynnistyskelpoisen USB -aseman vai Windows 10 ISO: n.Kun luomme ISO -tiedostoa, valitseISO -tiedostoVaihtoehto ja painaSeuraava.

  How to download the latest Windows 10 ISO from Microsoft (6)

 9. Sinua pyydetään nyt valitsemaan sijainti ISO -tiedoston tallentamiseksi.Tallenna ISO -tiedosto ja napsauta sitten kansio ja napsauta sittenTallentaapainike.
 10. Median luomistyökalu luo nyt ISO -tiedoston määritettyyn paikkaan.Ole kärsivällinen, kun tiedosto luodaan.

  How to download the latest Windows 10 ISO from Microsoft (7)

 11. Kun median luomistyökalu on lopettanut ISO: n luomisen, voit sulkea ohjelman napsauttamallaSuorittaa loppuunpainike.

  How to download the latest Windows 10 ISO from Microsoft (8)

Sinulla on nyt uusin Windows 10 ISO -kuvatiedosto, joka on tallennettu kansioon, jota voidaan käyttää virtuaalikoneisiin käynnistääksesi median myöhemmin.

Menetelmä 2: Lataa uusin Windows 10 ISO Microsoftilta

Kun menet Microsoftin luo "Lataa Windows 10"Sivu, sinulle annetaan vain mahdollisuus päivittää uuteen versioon Windows Update -sovelluksella tai Microsoft Windows 10 Media Creation -työkalulla.

Microsoftin Windows 10: n lataussivua on kuitenkin mahdollista huijata ISO-kuvan tarjoamiseen muuttamalla selaimesi käyttäjäagentin muihin kuin Windows-käyttöjärjestelmään.

Lataa uusimman Windows 10 ISO -kuvan, noudata näitä vaiheita:

 1. MennäWindows 10 Lataa -sivuMissä tahansa kromipohjaisessa selaimessa, kuten Chrome tai sitten Microsoft Edge.
 2. Napsauta Chrome -valikkoa, sittenLisää työkaluja,ja napsauta sittenKehittäjän työkalut,kuten alla.

  How to download the latest Windows 10 ISO from Microsoft (9)

 3. Paina nytCtrl + SHIFT + MNäppäimistöyhdistelmä avataksesi laitteen työkalurivin.Tämän työkalurivin avulla voit ajatella toista laitetta, kuten matkapuhelin tai tabletti.Kun vaihdetaan toiseen laitteeseen, se muuttaa myös selaimen käyttäjän edustajaa, jota verkkosivusto käyttää vierailijan käyttöjärjestelmän tunnistamiseen.

  Napsauta näyttöäReagoivaja valitseiPadtaiiPad Projotta voit tarkastella sivua paremmin.

  How to download the latest Windows 10 ISO from Microsoft (10)

 4. Kun valitset ensimmäisen kerran näistä laitteista, näytön koko asetetaan 50%: iin.Vaihda se 100%: iin, kuten alla on esitetty, jotta näet verkkosivua paremmin.

  How to download the latest Windows 10 ISO from Microsoft (11)

 5. Paina nytF5Näppäimistön avain päivittääksesi sivun, ja Andmicrosoftin sivusto tarjoaa sinulle nyt Windows 10 ISO: n median luomistyökalun sijasta.

  Napsauta nyt avattava nuoli 'Valitse Edition' ja valitse 'Windows 10 'Optio Uusimman ominaisuuden päivityksen nimellä.Tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan uusin versio on Windows 10 20H2, joka tunnetaan muuten nimellä Windows 10. lokakuuta 2020.

  Kun on valittu, napsautaVahvistaapainike.

  How to download the latest Windows 10 ISO from Microsoft (12)

 6. Muutaman sekunnin kuluttua Microsoftin sivusto pyytää sinua nyt valitsemaan ISO: n tuotekielesi.

  How to download the latest Windows 10 ISO from Microsoft (13)

  Valitse kieli ja painaVahvistaaPainike uudelleen.
 7. Lopuksi sinulta kysytään, haluatko ladata Windows 10 ISO: n 32-bittisen vai 64-bittisen version.Useimmat ihmiset haluavat ladata Windows 10: n 64-bittisen version.

  How to download the latest Windows 10 ISO from Microsoft (14)

 8. Kun napsautat latauspainiketta, sinulta kysytään, mikä kansio haluat tallentaa ISO -tiedoston, kuten alla näkyy.Kun olet valinnut kansion, tallentaaksesi ISO, napsautaTallentaaPainike ladata se.

  How to download the latest Windows 10 ISO from Microsoft (15)

  Nykyinen ISO -kuva on 5,8 Gt, joten lataaminen voi viedä jonkin aikaa Internet -yhteyden nopeudesta riippuen.

Microsoftin sivuston tuottama ISO -latauslinkki pysyy voimassa 24 tuntia ja jaetaan muiden ihmisten kanssa kyseisen aikataulun aikana.24 tunnin kuluttua linkki ei enää toimi, ja sinun on luotava uusi uudelleen yllä olevilla vaiheilla.

Mitä sinun pitäisi tehdä ISO: n kanssa?

Nyt kun sinulla on kopio uusimmasta Windows 10 ISO -kuvasta, saatat miettiä, mitä sinun pitäisi tehdä sen kanssa.

Tämä ISO -kuva voidaan nyt asentaa virtuaalikoneisiin Windowsin asennuksen päivittämiseksi tai uuden asentamiseksi.Voit myös purkaa ISO -tiedoston tietyn Windows -järjestelmän tiedoston löytämiseksi.

Lopuksi voit käyttää ISO -kuvaa ja ilmaista apuohjelmaaRufustaiUniversal USB -asennusohjelmaKäynnistettävän Windows 10 USB -aseman luominen.

Jos tavoitteena olisi kuitenkin luoda käynnistysväline, olisi ollut helpompaa saada median luomistyökalu tekemään se sinulle, kuten yllä olevissa vaiheissa selitetään.

Kun olet luonut käynnistyvän Windows 10 USB -aseman tai Windows 10 DVD: n, voit käyttää sitä Windows 10: n puhtaan asennuksen suorittamiseen. Puhdas asennus on, kun aloitat tietokoneen kokonaan ja asennat Windows 10: n uudelleen, joten sinulla on puhdas asennusKäyttöjärjestelmä ilman ylimääräisiä ohjelmistoja tai ohjaimia.

Toinen yleinen käyttö Windows 10 USB -asemissa on, että niitä voidaan käyttää palautusympäristönä haittaohjelmien poistamiseen ja Windows 10 -kaatumisten, virheiden ja jäätymisten vianmääritykseen.

How to download the latest Windows 10 ISO from Microsoft (16)

Kummankaan tarkoituksen vuoksi tarvitset varaosan USB -aseman, jota voidaan käyttää käynnistyvän Windows 10 USB -välineiden luomiseen.

Jos sinulla ei ole vara -USB -asemaa, voit ostaa a32 Gt Sandisk Drivenoin 8,99 dollarilla tai a5-pakkaus 64 Gt: n USB-asemista24 dollarilla Amazonilla.

Bleeping -tietokonevoimakkaastiSuosittelee, että jokainen Windows -käyttäjä luo käynnistyvän Windows 10 USB -median, jota voidaan käyttää vianetsinnässä.

Olemme käyttäneet Windows 10: n palautusympäristöä monta kertaa aiemmin Windowsin ongelmien vianmääritykseen.Käynnistettävän USB Windows Media -sovelluksen saatavilla voi säästää paljon turhautumista, kun tietokoneesi ei toimi oikein.

Päivitä 2.1.2021: Lisätty tietoja myös MCT: n käytöstä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Windows Task Manager -versio voidaan keskeyttää Ctrl -näppäimellä

Microsoft elokuu 2023 Patch Tiistai varoittaa 2 nollapäivää, 87 virhettä

Windows 10 KB5029244 ja KB5029247 päivitykset julkaistaan

Windows 10 KB5028244 -päivitys, joka on julkaistu 19 korjauksella, parannettu tietoturva

Windows 10 KB5027293 -päivitys, joka on julkaistu 3 uudella ominaisuudella, 14 muutosta

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated: 17/11/2023

Views: 6279

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.