Download Windows 7-schijfkopieën (ISO-bestanden) [Ultimate and Professional Edition] (2023)

PAGINA INHOUD:

Hoe u Windows 7 ISO 32/64-bits gratis kunt downloaden
Windows 7 opstartbare dvd/USB maken met ISO-bestand
Windows 7 installeren vanaf installatie-dvd/USB
Hoe verwijderde of verloren gegevens op Windows 7 gemakkelijk te herstellen
Veelgestelde vragen over Windows 7-schijfimages (ISO-bestanden) downloaden

Windows 7 is een van de meest gebruikte besturingssystemen onder pc-gebruikers. Het is een Microsoft-product dat voor het eerst werd geïntroduceerd in 2009. Na Windows XP is dit het op één na voordeligste besturingssysteem ter wereld. Vanwege een groot aantal tekortkomingen die in XP werden geïdentificeerd, creëerde Microsoft het verbeterde idee met veel verbeteringen en een betere gebruikersinterface.

Download Windows 7-schijfkopieën (ISO-bestanden) [Ultimate and Professional Edition] (1)

Als u een geldige licentiesleutel heeft, is het downloaden van het ISO-bestand van Windows 7 Ultimate eenvoudig. Als u echter niet weet hoe u Windows 7 ISO moet downloaden, hoeft u zich geen zorgen te maken; dit artikel heeft u gedekt. In dit artikel vind je de beste manier om het ISO-bestand van Windows 7 gemakkelijk te downloaden. Laten we gaan!

Windows 7 ISO 64 Bit of 32 Bit gratis downloaden

Windows 7 ISO kan eenvoudig worden gedownload via de officiële Microsoft-website. Daar heb je echter een officiële productsleutel voor nodig, en als je die hebt, is je probleem opgelost. Voordat u Windows 7 downloadt, moet u ervoor zorgen dat u weet of uw computer 32-bits of 64-bits is om het juiste bestand te downloaden.

Volg deze stappen voor het downloaden van Windows 7 ISO met behulp van de officiële Microsoft-link:

Stap 1. Ga naar de downloadpagina van Windows 7 in uw voorkeursbrowser. Scroll naar beneden en voer de productsleutel in en druk op de knop "Verifiëren" om door te gaan.

Download Windows 7-schijfkopieën (ISO-bestanden) [Ultimate and Professional Edition] (2)

Stap 2. Nadat de productsleutel is geverifieerd, selecteert u de taal waarin u Windows 7 ISO wilt downloaden en klikt u op "Bevestigen".

Download Windows 7-schijfkopieën (ISO-bestanden) [Ultimate and Professional Edition] (3)

Stap 3. Nu krijg je de link om het ISO-bestand te downloaden; klik op "32-bit download" of "64-bit download"afhankelijk van uw computer voor Windows 7 ISO download 64-bit of 32-bit.

Opmerking: Windows 7 ISO-downloadkoppelingen zijn slechts 24 uur actief; u moet het dus binnen die tijd downloaden, anders moet u het proces opnieuw uitvoeren.

Download Windows 7-schijfkopieën (ISO-bestanden) [Ultimate and Professional Edition] (4)

Windows 7 opstartbare dvd/USB maken met ISO-bestand

Het is nu nodig om een opstartbare USB te maken nadat het ISO-imagebestand is verkregen. Dit komt omdat u door een opstartbare schijf te maken, Windows 7 rechtstreeks vanaf uw Flash-drive kunt installeren.

Verder is minimaal 8 GB USB-flashstation vereist om het opstartbaar te maken. Maak ook een back-up van al uw informatie voordat u begint, omdat hierdoor alle gegevens van de pen drive worden gewist.

Voor laptops: de opstartmenutoets voor ASUS is F8, voor DELL en Acer is F12, Lenovo start op met drie sneltoetsen F8, F10 en F12, en HP heeft de F9 als opstartmenutoets

Voor desktops: Desktops worden opgestart op basis van hun opstartmenutoets voor moederborden. ASUS start op F8. Voor Gigabyte is de opstartmenutoets F12, de opstartmenutoets van MSI is F11, Intel start op F10, Biostar heeft de F9 als opstartmenutoets en ASRock start op zowel F8 als F11.

Voordat u begint met het maken van Windows 7 Bootable USB, downloadt en installeert u de Rufus-tool. Volg daarna deze stappen:

Stap 1. Start Rufus en kies vervolgens de schijf waarop u de opstartbare wilt maken.

Stap 2. Om uw nieuw gedownloade ISO-image van Windows 7 te identificeren, gaat u naar de opstartselectie en drukt u op "SELECT".

Download Windows 7-schijfkopieën (ISO-bestanden) [Ultimate and Professional Edition] (5)

Stap 3. Het venster Opmaakopties geeft een dialoogvenster voor het volumelabel weer wanneer u het laadt. U kunt elke gewenste naam invoeren. Klik daarna op "START" om het opstartbare creatieproces te starten.

Download Windows 7-schijfkopieën (ISO-bestanden) [Ultimate and Professional Edition] (6)

Stap 4. Er wordt nu een waarschuwing weergegeven over het opslaan van de gegevens op uw flashstation. Klik op de knop "OK" om door te gaan.

Opmerking: De snelheid van uw flashstation en de harde schijf bepalen hoe lang het duurt om de bewerking te voltooien.

Wanneer het is voltooid, ziet u dat een gereedmelding is ontvangen. Als u het vindt, betekent dit dat de taak is voltooid. Daarna kunt u de USB-schijf loskoppelen en doorgaan met het installeren van Windows 7 zoals u gewoonlijk zou doen. Het is de snelste en gemakkelijkste methode om een Windows-toepassing op een USB te branden.

Windows 7 installeren vanaf installatie-dvd/USB

Na het maken van een opstartbare Windows 7 USB/DVD met behulp van de bovenstaande benadering, is het nu noodzakelijk om de computer opnieuw op te starten en op te starten vanaf de opstartbare USB-stick of dvd.

Je hebt twee opties om de opstartvolgorde te configureren: via het BIOS-menu of door op de sneltoets voor het opstartmenu te drukken. Afhankelijk van de moederborden die door desktop- en laptopfabrikanten worden gebruikt, varieert de sleutel.

Volg deze instructies om de ISO-download van Windows 7 te starten met behulp van de opstartbare dvd/USB:

Stap 1. Nadat u de opstartbare flashdrive in een USB-poort op uw computer hebt geplaatst, start u de machine opnieuw op. Start daarna op vanaf het USB-flashstation en het Windows-opstartlogo verschijnt na enkele ogenblikken op het scherm.

Stap 2. Nadat de bestanden met succes zijn geladen, wordt de installatieprocedure van Windows weergegeven. De volgende stap is om je taal, tijdzone en toetsenbordtechniek te kiezen. Zodra u deze stappen heeft voltooid, klikt u op de knop "Volgende" op de pagina die verschijnt.

Stap 3. Om door te gaan met de installatie van Windows 7, klikt u op de optie "Nu installeren" in het midden.

Download Windows 7-schijfkopieën (ISO-bestanden) [Ultimate and Professional Edition] (7)

Stap 4. Kies op de volgende pagina het selectievakje "Ik accepteer de licentievoorwaarden" en klik vervolgens op de knop "Volgende" om door te gaan met de installatie.

Stap 5. U krijgt twee installatie-opties te zien: "Upgrade" en "Aangepast (geavanceerd)". Selecteer "Aangepast" en klik vervolgens op de optie "Volgende" om naar de volgende stap te gaan, waar u de partitie moet kiezen waarop u Windows 7 wilt installeren.

Download Windows 7-schijfkopieën (ISO-bestanden) [Ultimate and Professional Edition] (8)

Stap 6. Het is nu tijd om te ontspannen en Windows 7 ISO op uw computersysteem te laten installeren.

Opmerking: De installatietijd wordt bepaald door de hoeveelheid beschikbare opslagruimte en de snelheid van uw flashstation. Partities op solid-state schijven (SSD's) zijn altijd sneller bij het installeren van een besturingssysteem. Uw computer zal tijdens het proces een paar keer opnieuw opstarten, wat in deze situatie gebruikelijk is. In deze situatie hoeft u zich geen zorgen te maken.

Stap 7. Nadat de installatieprocedure is voltooid, moet u een gebruikersnaam voor het account en een naam voor uw machine opgeven. Na het invullen van de namen en het aanmaken van een wachtwoord voor het gebruikersaccount, klikt u op de knop "Volgende".

Opmerking: u kunt een aanwijzing geven voor uw wachtwoord, zodat u het kunt onthouden als u het vergeet.

Download Windows 7-schijfkopieën (ISO-bestanden) [Ultimate and Professional Edition] (9)

Stap 8. Als u een productcode voor Windows 10 heeft, voert u deze nu in de Windows 7-installatie in. Als u geen productsleutel voor Windows 10 hebt, voer deze dan niet in en u kunt kiezen voor "Ik heb geen sleutel" of "Doe dit later".

Stap 9. U moet nu de opties kiezen om uw voorkeuren bij te werken. De eerste keuze, "Gebruik aanbevolen instellingen" moet worden gebruikt als u niet zeker bent van de wijzigingen.

Download Windows 7-schijfkopieën (ISO-bestanden) [Ultimate and Professional Edition] (10)

Stap 10. In deze sectie kiest u nu een tijd en datum. Selecteer de tijdzone voor uw locatie en klik op de knop "Volgende".

Zodra je klaar bent, heb je zonder problemen Windows 7 met succes geïnstalleerd vanuit een Windows 7 ISO-bestand.

Als u problemen heeft met de installatie van Windows en het risico loopt op gegevensverlies, kunt u contact opnemen met ons technische ondersteuningsteam voor een handmatige gegevensherstelservice en direct hulp krijgen.

EaseUS-gegevensherstelservices

Klik hier om contact op te nemen met onze experts voor een gratis evaluatie Download Windows 7-schijfkopieën (ISO-bestanden) [Ultimate and Professional Edition] (11)

Raadpleeg EaseUS-experts voor gegevensherstel voor een-op-een handmatige herstelservice. We kunnen de volgende diensten aanbieden na GRATIS diagnose:

  • Herstel beschadigde RAID-structuur, niet-opstartbaar Windows-besturingssysteem en beschadigd virtueel schijfbestand (.vmdk, .vhd, .vhdx, enz.).
  • Herstel/repareer verloren partitie en opnieuw gepartitioneerde schijf.
  • Unformat harde schijf en repareer onbewerkte schijf (Bitlocker gecodeerde schijf)
  • Schijven repareren die GPT-beveiligde partities worden

Hoe verwijderde of verloren gegevens op Windows 7 gemakkelijk te herstellen

Als u tijdens de installatie van Windows 7 bestanden en toepassingen verliest als gevolg van verkeerde bewerkingen, zoals het selecteren van een schone installatie, waardoor alle gegevens worden verwijderd, probeer dan competente software voor gegevensherstel - EaseUS Data Recovery Wizard om gegevens terug te krijgen.

ProefversieVoor Windows ProefversieVoor Mac

EaseUS-software voor gegevensherstel helpt al meer dan tien jaar mensen over de hele wereld met verloren, geformatteerde en niet-beschikbare gegevensherstel, dankzij voortdurend onderzoek en ontwikkeling van gegevensherstel. Het wordt algemeen genoemd als de beste toepassing voor gegevensherstel vanwege eenvoud in gebruik, grondige scansnelheid, succespercentage van gegevensherstel van 99 procent of meer en responsieve klantenservice.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van de EaseUS Data Recovery Wizard zijn als volgt:

  • Het kan snel bestanden herstellen die zijn verwijderd of uit de prullenbak zijn verwijderd.
  • Het zoekt naar en herstelt alle herstelbare gegevens van elk ontoegankelijk opslagapparaat en voltooit het bestandsherstelproces op een veilige en tijdige manier.
  • U kunt een voorbeeld van verloren gegevens bekijken voordat u een volledig herstel uitvoert om te bevestigen dat alles wat verloren was, is hersteld.
  • Het heeft de mogelijkheid om veel beschadigde bestanden te repareren, zoals het repareren van beschadigde JPEG-bestanden en andere video- en documentbestanden.
  • Het is zonder problemen compatibel met Windows 10/8.1/8/7 en alle macOS-versies.

Als u enkele essentiële bestanden op Windows 7 bent kwijtgeraakt vanwege een van de bovengenoemde redenen, download dan de EaseUS Data Recovery Wizard om ze zonder problemen te herstellen.

Opmerking: Om een grote kans op gegevensherstel te garanderen, installeert u EaseUS-software voor gegevensherstel op een andere schijf in plaats van op de oorspronkelijke schijf waarop u bestanden bent kwijtgeraakt.

Stap 1: Selecteer een opslaglocatie en start de scan

Start EaseUS Data Recovery Wizard en selecteer de opslagruimte waar u gegevens hebt verloren. Het kan een ingebouwde of externe harde schijf zijn, een USB flash drive, een SD kaart. Als u foto's en video's in een camera bent kwijtgeraakt, sluit u de geheugenkaart via een kaartlezer aan op de computer. Controleer of het opslagmedium correct wordt herkend. Klik dan op "Scannen".

Download Windows 7-schijfkopieën (ISO-bestanden) [Ultimate and Professional Edition] (12)

Stap 2 Bekijk en selecteer de gegevens die u wilt

De scan zal een tijdje duren. De duur van het scanproces hangt af van de hoeveelheid gegevens op het medium. Na de scan worden alle bestaande en verloren gegevens opgesomd. U kunt kiezen om alleen de verloren exemplaren te tonen. Ga naar "Verwijderde bestanden" of "Andere verloren bestanden" om de gewenste bestanden gemakkelijk en snel te vinden. U kunt de bestanden ook vinden met het filter. Als u foto's wilt herstellen, kunt u het filter selecteren om alleen de foto's te tonen. Dubbelklik erop om de preview van het bestand te openen.

Download Windows 7-schijfkopieën (ISO-bestanden) [Ultimate and Professional Edition] (13)

Stap 3: Herstel verloren gegevens

Na het selecteren van de gegevens die u wilt, klikt u op "Recover" en kiest u een locatie om de bestanden op te herstellen. Het wordt niet aanbevolen om de herstelde bestanden op de oorspronkelijke locatie op te slaan. Anders is het mogelijk dat de oorspronkelijke gegevens op de opslaglocatie zijn overschreven.

Download Windows 7-schijfkopieën (ISO-bestanden) [Ultimate and Professional Edition] (14)

Conclusie

Hoewel Windows 11 is uitgebracht, gebruiken mensen nog steeds Windows 7 op hun computers vanwege het gebruiksgemak en verschillende essentiële functies. Maar velen van hen wisten niet hoe ze Windows 7 ISO moesten downloaden, wat we hopen dat ze dat doen na het lezen van dit artikel.

Bovendien raden we aan om de EaseUS Data Recovery Wizard te gebruiken als u de verloren Windows 7-bestanden van de harde schijf wilt herstellen. Het is een gebruiksvriendelijke tool waarmee u de gegevens veilig en efficiënt kunt herstellen.

ProefversieVoor Windows ProefversieVoor Mac

Veelgestelde vragen over Windows 7-schijfimages (ISO-bestanden) downloaden

Bekijk meer informatie over het downloaden van schijfkopieën van Windows 7 (ISO-bestanden).

1. Hoe kan ik Windows 7 ISO gratis downloaden?

U kunt in uw browser naar de Windows 7-downloadpagina van Microsoft gaan om het ISO-bestand van Windows 7 te downloaden.

Stap 1. Ga op de downloadpagina Ga naar Windows 7 naar de productcode om te verifiëren.

Stap 2. Selecteer vervolgens de taal waarin u Windows 7 ISO wilt downloaden.

Stap 3. Vervolgens krijgt u de link om het ISO-bestand van Windows 7 te downloaden. Kies 32-bits download of 64-bits download, afhankelijk van uw computer.

2. Is Windows 7 beschikbaar in 32-bits?

Ja, u kunt het Windows 7-beeldbestand downloaden in 64-bits of 32-bits.

3. Hoe download ik Windows 7 naar een USB?

U kunt ISO-images naar USB-drives schrijven met Rufus, een betrouwbaar hulpmiddel om opstartbare media te maken.

Stap 1. Download en voer Rufus uit.

Stap 2. Kies het USB-station waarvan u een opstartbaar apparaat wilt maken.

Stap 3. Klik op "SELECTEER" om de gedownloade ISO-image van Windows 7 te identificeren.

Stap 4. U moet eerst uw USB-station formatteren, daarna kunt u beginnen met het opstartbare creatieproces.

4. Kan ik Windows 7 upgraden van 32-bits naar 64-bits?

U kunt controleren of de processor x64 of x32 is om te zien of u Windows 7 kunt upgraden van 32 bit naar 64 bit.

Klik op de knop Start > klik met de rechtermuisknop op Computer > Eigenschappen. Zie het systeemtype.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated: 05/09/2023

Views: 6658

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.