Dagvergoeding alternatief (2023)

 • Alternatieve beleggingen om geld te bellen

 • Bel geldrekeningen in het buitenland met aantrekkelijke rentetarieven

 • Gratis account openen en accountbeheer

 • Geweldige klantenservice

Investeer nu

Alternatieven voor belgeld van WeltSparen

de essentie in het kort

 • per dag:Beimper dagis een bankdeposito dat u op elk moment kunt gebruikenGeldstorten en opnemen. Het wordt gekenmerkt door een onbepaaldDuuren variabelRentelastenuit.
 • Alternatieven voor dagelijks geld:wees wieGeldzou willen beleggen met een hogere rente kan op zoek gaan naar geschiktealternatievenkijk om je heen. Mogelijkvormen van beleggenzijn onder andere:vaste aanbetaling,Flexgeld,ETF'sofAandelen.
 • deposito garantie:dag envaste vergoedingenvallen onder de wetdeposito garantie.investeringenzijn zo verzekerd tot € 100.000 per klant en bank in heel Europa.

Ze zijn aan het lezen

huidige paginatitel

sitemap

Inhoudsopgave

 1. Welke alternatieven voor de daggeldrekening zijn er?
 2. Overzicht: belgeld alternatieven bij WeltSparen
 3. Het alternatief voor belgeld in Duitsland: belgeldrekeningen in het buitenland

Inhoudsopgave

 1. Welke alternatieven voor de daggeldrekening zijn er?
 2. Overzicht: belgeld alternatieven bij WeltSparen
 3. Het alternatief voor belgeld in Duitsland: belgeldrekeningen in het buitenland

Dagvergoeding alternatief (1)

Wilt u uw investering optimaliseren?

Bij ons kom je erachter wat er voor jou in zit! Met onze gratis nieuwsbrief ontvangt u interessant nieuws over uw beleggingen direct in uw mailbox:

  • Interessante aanbiedingen
  • rendementsgerichte kapitaalmarktinvesteringen
  • Pensioenvoorziening met fiscaal voordeel
 • wekelijks op de hoogte blijven
 • U kunt zich op elk moment afmelden

Bevestig dit Email adres

Open uw e-mailinbox en klik op de link in de e-mail die we u zojuist hebben gestuurd. Controleer ook de spamfolder.Dagvergoeding alternatief (2)Dagvergoeding alternatief (3)

Welke alternatieven voor de daggeldrekening zijn er?

wie nainvesteringenmethogere rentetarievenofgeeft terugop zoek naar eenAlternatiefnaarper dagkijk om je heenAfhankelijk van het beleggingsdoel en de risicotolerantie zullen er meerdere zijnvormen van beleggenin kwestie:

vaste aanbetaling

Flexgeld

ETF's

Aandelen

vaste aanbetaling

Dagvergoeding alternatief (4)Dagvergoeding alternatief (5)Dagvergoeding alternatief (6)

vaste aanbetalingheeft tegenoverper dagdeVoordeel, dat deinteresse voor een specifiekDuuris gegarandeerd. Dat betekent spaardersBesparingenkan met dit soortinvesteringhun vermogensopbouw zorgvuldig plannen. tevens deinteresse bijvaste aanbetalingmeestal hoger danper dag, daarom is het logischAlternatiefkan vertegenwoordigen. Bij WeltSparen kunt u tot wel 4,45% besparenRentelastenop hunvaste depositorekeningbereiken. HaarBijlageis ook bijvaste aanbetalingdoor de wetdeposito garantiebeveiligd.

Dood gaanhogere rentetarievenspaarders wisselenBesparingenechter tegen flexibiliteit. Danvaste aanbetalingwordt opgericht voor een bepaalde tijd. Weinigen kunnenZoetof zelfs meerderejarenzijn. Voor het verstrijken van de overeengekomenDuurkan daar meestal niet overheen komenGeldgedecreteerd worden.vaste aanbetalingbiedt zich daarom aan alsAlternatiefvoor deper dagwanneer u op de kliktinvesteringsbedragvoor de volledigeDuurkan zonder of een korteDuurkiezen.

Vaste borg 3 maanden

Vaste borg 6 maanden

Vaste borg 1 jaar

Flexgeld

Flexgeldis een combinatie vanvaste aanbetalingEnper dagen kan dus blijken te zijnAlternatiefpak. Ditinvesteringverenigt deVoordelenvan flexibiliteit en steviginteresse over een specifiekDuuren valt ook onder de wetdeposito garantie.Flexgeldkan in tegenstelling totvaste aanbetalingvoor het einde vanDuurweer worden opgelost. Daar is hij voorrentelager en rente-inkomsten kunnen verloren gaan bij voortijdige beëindiging. Meestal zal hij dat doeninvesteringsbedragdan wordt er alleen rente berekend tegen de basisrente.

In vergelijking totper dagzijn deRentelastenmeestalhoger, maar hij kan hetinvesteringsbedragkan niet meer gewijzigd worden. Bijper dagheb spaarders enBesparingende mogelijkheid om het saldo op elk moment te verhogen ofGeldte debiteren.Flexgeldis daarom geschikt alsAlternatiefvoor deper dag, als je hoger bentRentelastenbereiken en toch de kans op je willen houdenGeldtoegang.

beëindigingsvergoeding

In vergelijking met daggeld heeft opzeggeld meestal een iets hogere rente. Het geld wordt belegd voor een vooraf afgesproken opzegtermijn. Dit kan enkele dagen tot meer dan een jaar duren. Pas na het verstrijken van de opzegtermijn kunnen spaarders over hun geld beschikken en wordt het na beëindiging samen met rente uitbetaald. De betaling van gedeeltelijke bedragen is meestal niet mogelijk.Gelijkwaardig aanvaste aanbetalingEnFlexgeldgeschiktbeëindigingsvergoedingalsAlternatief voor dagvergoeding, als je lang op je hoede bentGeldkan zonder.

Fonds & ETF's

Dagvergoeding alternatief (7)Dagvergoeding alternatief (8)Dagvergoeding alternatief (9)

Een waardevolleAlternatief voor dagvergoedingkanETF's(Op de beurs verhandelde fondsen) sein.ETF'sworden op de beurs verhandeldindexfondsen, die de prestaties van een specifieke index weerspiegelen (zoals de DAX). Met deBijlagein eenETFinvesteerders investereninvesteerderin dezelfde activa die zijn opgenomen in de gevolgde index. DeETFkan dus worden gezien als een soort mandje waarin de verschillende waarden worden verzameld.

ETF'sbieden geen klassieker aaninteresse , zoals ze vanper dagofvaste aanbetalingis bekend. Degeeft terug, die met dezeinvesteringenkan worden bereikt, is afhankelijk van de prestaties van de activa of de onderliggende index. Bovendien kunnen investeerdersinvesteerderuit dividendenAandelenvoordeel.

Met WeltSparen kan datETF'salsAlternatief voor dagvergoedinggebruik maken van en profiteren van de kansen van de internationale kapitaalmarkten.U kunt ook deETF-robotot een geprefabriceerd exemplaarETF-Portefeuilleinvesteren of over deETF-configuratorzelf eenETF- Stel een portfolio samen.

Dagvergoeding alternatief (10)

Stel zelf uw individuele ETF-portefeuille samen.

Vermogensopbouw op lange termijn met de ETF Configurator

Met onze ETF Configurator kunt u een portefeuille samenstellen naar uw wensen.

Naar de ETF-configurator

Dagvergoeding alternatief (11)

Selecteer een ETF-portefeuille naar keuze

Wil je het jezelf makkelijker maken?

Onze ETF Robo maakt het u nog gemakkelijker. U kiest gewoon een portfolio – wij zorgen voor de rest.

Naar de ETF Robo

Overzicht: belgeld alternatieven bij WeltSparen

per dag vaste aanbetaling Flexgeld ETF-Portefeuille
flexibiliteit Toegang tot belegd geld op elk moment Geen toegang voor de investeringsperiode Flexibele toegang Toegang altijd mogelijk
Rentelasten Lage rente en variabele rente Vaste rente en hogere rente dan daggeld De rente is meestal hoger dan dagrente, maar bij tussentijdse beëindiging geldt alleen het basistarief Hoger rendement mogelijk, maar ook hogere risico's; hogere rentetarieven dan daggeld
Duur Geen vaste investeringsperiode 3 maanden tot 10 jaar 6 maanden tot 10 jaar Beleggingshorizon op lange termijn
Risico Laag risico Laag risico Laag risico Hangt af van het geselecteerde deelquotum

Het alternatief voor belgeld in Duitsland: belgeldrekeningen in het buitenland

Dagvergoeding alternatief (12)Dagvergoeding alternatief (13)Dagvergoeding alternatief (14)

Wie geen directeAlternatief voor dagvergoeding, maar eenhogerrentedragendekasrekeningzoekopdrachten kunnen iets buiten Duitsland vinden.In andere Europese landen is het renteaanbod meestal hoger dan dat van Duitsersaanbieders.Eeninvesteringbuiten de landsgrenzen kan dus behoorlijk winstgevend zijn. reden voor dehogere rentetarievenzijn de algemene economische omstandigheden van het betreffende land.

door hetdeposito garantiein het land waar de betreffende bank is gevestigd, is van uGeldook beveiligd in andere EU-landen tot € 100.000 per klant en bank. Naast de wettelijkedeposito garantiein sommige landen zijn er andere depositoverzekeringsfondsen die extra zekerheid bieden.

Investeren in Noorwegen

Investering in Zwitserland

investeringen in het buitenland

Investeren in Engeland

Hoe open ik een belgeldrekening in het buitenland?

Dagvergoeding alternatief (15)Dagvergoeding alternatief (16)Dagvergoeding alternatief (17)

WeltSparen geeft u toegang tot aantrekkelijkvaste aanbetalingEnnachtelijke rentevan onze partnerbanken in Europa. Om een ​​rekening te openen, volstaat een eenmalige registratie en identificatie viaPostIdentofVideoIdent. U kunt dan het aanbod kiezen dat het beste bij u past. Bij het kiezen van eenAlternatiefnaarper dag, zoals een ETF-portefeuille of termijndeposito, u kunt zich op dezelfde manier aanmelden.

Toegevoegde opties:Als u op zoek bent naar meer dan ééninvesteringbeslissen en andersvormen van beleggengebruiken, kunt u uwRisicowijd verspreid en van devoordelenGaanInvesteringenvoordeel.

Doe nu mee

Meer over het onderwerp dagvergoeding

 • kasrekening
 • Belgeldrekening met bonus
 • Overnachting spaarplan
 • Dagelijkse geldvergelijking financiële test
 • Daggeld: renteontwikkeling
 • de geldmarktrekening opzeggen
 • Belgeldrekening: belastingen
 • depositorekeningen wisselen
 • Dagvergoeding Calculator
 • geldmarkt rekening
 • Zinshoppen

Darm Gebaseerd op5.775recensies

Dagvergoeding alternatief (20)

Alles onberispelijk

Alles snel, precies en foutloos. Altijd mijn genoegen.

Knulibu

Dagvergoeding alternatief (21)

Aanbevolen

Al meerdere jaren klant, geen problemen, snel en ongecompliceerd.

Johannes K.

Dagvergoeding alternatief (22)

Zeer transparant

Zeer transparant. Goede aanbiedingen.

Jörg Drefahl

Dagvergoeding alternatief (23)

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk

Darius G.

Dagvergoeding alternatief (24)

vaste aanbetaling maken

Heel makkelijk in te stellen en overzichtelijk

Andrea Mühlauer

Dagvergoeding alternatief (25)

Eenvoudig en goed overzicht van vaste activa

Eenvoudig en goed overzicht van vaste activa. De rekeningen waren eenvoudig op te zetten.

skathai

Hoe onze klanten ons beoordelen:

Darm

Gebaseerd op 5.775 beoordelingen

Dagvergoeding alternatief (28)

Psst! Meer weten?

Beleggen is ingewikkeld. Onze gratis nieuwsbrief vereenvoudigt het onderwerp en biedt u regelmatig inhoud over:

 • lucratieve promoties& Topaanbiedingen in heel Europa
 • uw opties voorslim beleggen & pensioenvoorziening
 • Huidige achtergrondenrond de kapitaalmarkten

U kunt zich op elk moment uitschrijven met slechts één klik

Bijna klaar …

Om de registratie te voltooien, klikt u op de link in de e-mail die we u zojuist hebben gestuurd.

FAQs

Wat valt onder alternatieve geneeswijzen vergoeding? ›

Bijvoorbeeld: acupunctuur, antroposofie, chiropractie, homeopathie, manuele geneeskunde, moermantherapie, natuurgeneeskunde, orthomanuele therapie, orthomoleculaire geneeskunde en osteopathie. Sommige 'alternatieve geneesmiddelen' worden voorgeschreven door de arts, maar niet vergoed. Bijvoorbeeld cannabis.

Welke zorgverzekering vergoed de meeste alternatieve geneeswijzen? ›

1. Vind de hoogste totale vergoeding
VerzekeraarPakketJaarvergoeding
Zilveren KruisAanvullend 4*€ 650 (€ 40 per dag)
IZAExtra Zorg 3€ 650 (€ 40 per dag)
De FrieslandAV Optimaal€ 600 (€ 40 per dag)
ProLifeExtra largepolis€ 600 (€ 40 per dag)
28 Nov 2022

Welke massage valt onder alternatieve geneeswijzen? ›

Shiatsutherapie is een massage die voor ontspanning zorgt en die de spieren en gewrichten versoepelt. Shiatsutherapie valt onder alternatieve geneeswijzen. Dit betekent dat je deze therapie niet vergoed krijgt via de basisverzekering. Je betaalt ook geen eigen risico.

Is Reiki een alternatieve geneeswijze? ›

Wat is Reiki? Reiki is een therapie die behoort tot de alternatieve geneeswijzen. De behandelaar brengt via handoplegging de veronderstelde levensenergie op gang, en heft zo energieblokkades op. Bij Reiki worden geest, lichaam en ziel als één geheel gezien.

Kun je yoga vergoed krijgen? ›

Yoga valt niet onder de zorgverzekering of aanvullende verzekeringen.

Welke behandelingen worden niet vergoed? ›

Behandelingen die de basisverzekering niet vergoed:
 • aanpassingsstoornissen.
 • problemen op het werk zoals burn-out en overspannenheid. ...
 • slaapstoornissen. ...
 • verstandelijke beperking.
 • communicatiestoornissen, bijvoorbeeld stotteren of een taalstoornis.
 • lichte eetbuistoornis.

Is osteopathie een alternatieve geneeswijze? ›

Osteopathie valt in Nederland nog onder Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen, maar is zeker geen abracadabra. Deze holistische, manuele behandelwijze is 100% veilig en daardoor perfect geschikt voor het behandelen van klachten bij volwassenen, kinderen, baby's, (top)sporters en zwangeren.

Wat is de beste alternatieve geneeswijzen? ›

TOP 5 behandelingen alternatieve geneeswijzen:

Osteopathie – weefsels en structuren beweeglijker maken. Homeopathie – evenwicht herstellen met homeopathische medicijnen. Acupunctuur – prikken met dunne naalden op strategische plaatsen. Hypnotherapie – inzetten van hypnose om klachten te verminderen.

Welke verzekering dekt osteopathie? ›

Osteopathie voor kinderen en volwassenen wordt door bijna alle zorgverzekeraars vergoed onder de noemer complementaire/alternatieve geneeswijzen of beweegzorg vanuit de zorgverzekering met een aanvullende dekking. Hiervoor is het verplichte eigen risico niet van toepassing.

Kan je een massage vergoed krijgen? ›

Behandelingen kunnen deels in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar, omdat Gezondheidsmassages is geregistreerd bij diverse organisaties. Voorwaarden zijn wel dat je: therapeutisch consult boekt. aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.

Kan ik massage vergoed krijgen? ›

Vergoeding vanuit de zorgverzekering: Massagetherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het heeft geen invloed op het eigen risico en een verwijzing is niet nodig.

Is massage aftrekbaar? ›

De stoelmassages behoren fiscaal tot de nihilwaardering, net zoals de veiligheidsbril, de medische keuring of een arbeidsgeneeskundig onderzoek. U kunt daardoor de kosten van de massages volledig en onbeperkt opvoeren als bedrijfskosten.

Hoe vaak mag je Reiki doen? ›

Gemiddeld genomen zijn er 7 behandelingen nodig om een klacht (mentaal of fysiek) op te kunnen lossen met Reiki. Deze kunnen wekelijks plaatsvinden of als je dat beter past, 1x in de 2 of 3 weken. Ook onderhoudsbehandelingen zijn mogelijk, deze kunnen plaatsvinden 1x in de 4 of 6 weken.

Kan iedereen Reiki geven? ›

Een enorme geestelijke inspanning en concentratie van degene die Reiki geeft is daardoor niet nodig. Anders gezegd: je hoeft niet 'verlicht' of 'zen' te zijn om Reiki te kunnen geven. Nogmaals: iedereen kan Reiki leren.

Is Reiki zweverig? ›

De Nederlandse vertaling van Reiki is “kracht van de zon”, maar kijk je naar de Japanse uitleg, dan betekent Rei “universeel” en Ki “levensenergie”. Oftewel Reiki is Universele levensenergie. Klinkt dit een beetje zweverig? Dat is het namelijk helemaal niet, het is juist iets alledaags.

Wat zijn de alternatieve geneeswijzen? ›

Alternatieve geneeswijzen zijn behandelwijzen en therapieën die afwijken van de gangbare geneeskundige zorg. Ze worden ook wel niet-reguliere, aanvullende of complementaire zorg genoemd. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat alternatieve behandelwijzen ziektes genezen.

Wat wordt er allemaal vergoed vanuit de basisverzekering? ›

In de basisverzekering zitten de belangrijkste vergoedingen voor zorg, zoals: huisartsenzorg, spoedeisende zorg, specialistische zorg, medicijnen en psychologische zorg. De overheid bepaalt ieder jaar de precieze inhoud van het basispakket.

Hoeveel alternatieve geneeswijzen zijn er? ›

Het aantal soorten alternatieve geneeswijzen in Nederland is de laatste decennia toegenomen. In 1977 ging het om vijf hoofdstromingen: acupunctuur, homeopathie, paranormale geneeswijzen, antroposofische geneeskunde en natuurgeneeskunde. Dit is uitgegroeid tot 404 geneeswijzen in 2004 (Van Dijk, 2003; 2006).

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated: 23/11/2023

Views: 6351

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.