3 menetelmää moottoripyörän pakokaasujen äänen syvyyden lisäämiseksi | Parhaat synteettisten moottoriöljyjen arvostelut (2023)

Toivomme, että pidät suosittelemistamme tuotteista ja vain tietääksesi, että Amazon Associate & J&P Cyclesin tytäryhtiönä MyEngineNeeds voi ansaita ehdot täyttävistä ostoksista.

Syväääninen pakojärjestelmä lisää ajonautintoa. Koska olet täällä, sinäkin haluat sen. Onneksi olet oikeassa paikassa. Tämä artikkeli opastaa sinua saamaan moottoripyörän pakokaasujen ääntä syvemmälle.

Syvä ääni riippuu myös pakokaasutyypistä, jota sinulla on moottoripyörässäsi. Sen pituus, halkaisija ja materiaali vaikuttavat syvän äänen tuottamiseen. Viesti jakaa molemmat vaihtoehdot joko vaihtaa pakojärjestelmääsi tai muokata vanhaa saadaksesi tuon karjuvan äänen.

Tarkista asuinpaikkasi liikennesäännöistä moottoripyöräsi pakokaasujen sallittu desibelitaso. Älä tee siitä kovempaa tai syvempää kuin mitä laki sanoo. Korkea dB-ääni ei ole hyväksi sinulle. Se häiritsee sinua matkan aikana.

Tehdään ilman pitkiä puheita moottoripyöräsi pakoputkesi ääntä syvemmältä.

Kiireessä – Tarkista saatavuus täältä

3 Methods On How To Make Motorcycle Exhaust Sound Deeper | Best Synthetic Motor Oil Reviews (1)Vance & Hines 2-in-1 Pro Pipe4,7/5,0 tähteä4.73 Methods On How To Make Motorcycle Exhaust Sound Deeper | Best Synthetic Motor Oil Reviews (2)

Kuinka saada moottoripyörän pakokaasujen ääni syvemmälle

Alla on kolme tapaa, jotka voivat auttaa sinua tuottamaan jyrisevän syvän äänen moottoripyöräsi pakojärjestelmästä. Noudata vain alla annettuja yksinkertaisia ​​ohjeita ja nauti matkastasi jylisevän äänen kanssa.

1. Ohjauslevyjen poistaminen

Tämä on ensimmäinen menetelmä syvän äänen aikaansaamiseksi pyöräsi pakojärjestelmään. Sinun tarvitsee vain poistaa ohjauslevy pakoputken päästä. Tämä antaa sinulle syvemmän äänen kuin mitä kuulit ohjauslevyn ollessa päällä.

Useimmissa moottoripyörissä on helposti irrotettavat ohjauslevyt, eikä se ole suuri päänsärky. Voit myös tarkistaa käyttöoppaasta, voitko poistaa ohjauslevyn moottoripyörämallistasi.

Ohjauslevyn poistaminen antaa sinulle syvän äänen, mutta sillä on hieman sivuvaikutuksia. Vastapaine laskee hieman, mikä ei vaikuta moottoripyörän suorituskykyyn.

Kuinka vetää ohjauslevy ulos moottoripyörästäsi?

Se on helppoa. Tarvitset litteän ruuvimeisselin ja jakoavainsarjan, jotta voit irrottaa ohjauslevyn pakojärjestelmästä. Noudata alla olevia ohjeita tehdäksesi niin.

 • Pysäköi moottoripyöräsi ja sammuta moottori.
 • Tarkasta pakojärjestelmä, erityisesti putken takapää.
 • Etsi pieni mutteri, joka yhdistää välilevyn ja putken.
 • Irrota se mutteri.
 • irrota välilevy putkesta ruuvimeisselillä.
 • Kun olet poistanut välilevyn, säilytä alkuperäinen välilevy itse. Tarvitset sitä tulevaa tarkastusta varten.
 • Ohjauslevyn irrotuksen jälkeen pakojärjestelmä tuottaa kovempaa ääntä, sinun on asennettava uusi ohjauslevy, joka tuottaa syvän äänen.

Näin voit poistaa ohjauslevyn moottoripyöräsi pakojärjestelmästä.

2. Äänenvaimentimen muuttaminen

Toinen tapa on muuttaa pakokaasujärjestelmän äänenvaimennin. Jos olet tee-se-itse-ihminen, voit muuttaa sen itse kokeaksesi syvän äänen. Voit ostaa myös käytetyn äänenvaimentimen. Varmista kuitenkin, että se on yhteensopiva moottoripyöräsi kanssa.

Kuinka muokata äänenvaimenninta moottoripyörän pakokaasujen äänen syvemmäksi?

Tarvitset teräporan äänenvaimentimen muokkaamiseen. Ja ruuvimeisseli putken takakannen poistamiseen, mikä voidaan tehdä myös poralla. Muokatkaamme siis moottoripyöräsi äänenvaimenninta.

 • Irrota putken takakansi ruuvitaltalla tai poralla.
 • Merkitse ulos tulevan äänenvaimentimen ulkoreuna. Leikkaat sen poralla.
 • Leikkaa äänenvaimentimen ulkoreuna poralla.
 • Leikkaa myös reunan sisäpuoli pienellä terällä, joka menee reiän sisään.
 • Irrota kappale kiertopihdeillä.
 • Muista, että tällaisten muutosten tekemiseksi sinun on ehkä myös poistettava välilevy.

Äänenvaimentimen muuttamisen jälkeen moottoripyöräsi pakomoottori antaa nyt paljon syvemmän äänen kuin se oli ennen. Voit myös asentaa uudet äänenvaimentimet alla kuvatulla tavalla.

3. Suorituskykyiset äänenvaimentimet

Suorituskykyiset äänenvaimentimet tuottavat syvän äänen pakojärjestelmiin. Ne tarjoavat myös riittävästi vastapainetta moottoriin maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Ne ovat kalliita, mutta silti rahan arvoisia.

Slip-on äänenvaimentimet voivat tuottaa syvän äänen lyhyille ja pitkille pakoputkille. Voit ostaa myös täydellisen pakojärjestelmän syviä äänitehosteita varten, jos haluat tehdä pieniä muutoksia. Katso alla oleva tuotearvostelu.

Vance & Hines 2-in-1 Pro Pipe -pakokaasujärjestelmä – paras syväääninen pakojärjestelmä

3 Methods On How To Make Motorcycle Exhaust Sound Deeper | Best Synthetic Motor Oil Reviews (3)

3 Methods On How To Make Motorcycle Exhaust Sound Deeper | Best Synthetic Motor Oil Reviews (4)

Plussat:

 • Chrome-aihion päätykansi
 • Sisältää kokoojan ja keräimen lämpösuojat
 • Syvä ääni
 • Sopii useimpiin Harley-malleihin.

Haittoja:

 • Kallis

Tämä Vance & Hines -pakojärjestelmä tarjoaa valtavan eron sekä äänessä että moottorin suorituskyvyssä. Niitä on kromi ja musta. Joten voit valita jommankumman, joka sopii moottoripyörääsi.

Yhtiö on suunnitellut tämän pakojärjestelmän niille, jotka rakastavat moottoripyörän pakoputkesta tulevaa syvää ääntä. Jos et halua tehdä muutoksia vanhaan äänenvaimentimeen tai asentaa uutta ohjauslevyä, tämä täydellinen pakojärjestelmä tekee työn puolestasi.

Vaikka täydellisen pakojärjestelmän vaihtaminen on kallista, mutta se kannattaa. Tämä tuote sopii useimpiin Harley Davidson -malleihin – Dyna, Softail, Touring ja niin edelleen. Asennustaulukon löydät alta.

Tekniset tiedot:

Pakokaasun väriMusta, kromi
Pääputken halkaisija1-3/4" - 2"
Äänenvaimentimen tyyliMegafonit
Heat SheildMukana
Vihje TyyliSuora leikkaus

Asennuspöytä:

Harley DavidsonMallivuosi
Dyna Fat BobFXDF2012-2017
Dyna Super Glide mukautettu vuosipäiväFXDC2013
Softail Breakout114 FXBRS2018-2020
Softail CabrioletCVO FLSTSE22011
Softail Low RiderS FXLRS2020-2021
Touring Electra Glide ClassicEFI FLHTCI1999-2006
Touring Road KingCVO FLHRSE52013

Huippumerkit

TheVance kyllä, Hinesyritys valmistaa korkealaatuisia pakojärjestelmiä moottoripyöriin. Se perustettiin jo vuonna 1979 ja on nyt maailmanlaajuisesti tunnettu pakoputkien ja muiden moottoripyörien osien merkki. Jos haluat syvääänisen pakojärjestelmän, Vance ja Hines tekevät niistä parhaan.

UKK

Muuttavatko moottoripyörän pakoputket ääntä?

Moottoripyörän pakoputket muuttavat ääntä, kun siirryt halkaisijaltaan pienestä isompaan. Kärjen halkaisijan koko muuttaa pakoputken ääntä. Mutta se ei ole niin suuri muutos uusien syvääänenvaimentimien asennuksessa.

Mitä ohjauslevyt tekevät moottoripyörän pakokaasuista?

Moottoripyörän pakoputken sisällä oleva ohjauslevy vaimentaa putkesta tulevaa ääntä. Se luo riittävän vastapaineen, joka auttaa moottoria toimimaan hyvin. Kuulet paljon kovempaa ääntä, jos irrotat ohjauslevyn moottoripyörän pakojärjestelmästä.

Mikä moottoripyörän pakoputki on äänekkäin?

Pidempi putki, jossa on halkaisijaltaan suuri reikä, tuottaa kovempaa ääntä. Ja jos siinä ei ole äänenvaimenninta ja vaimenninta, ääni tulee voimakkaimmaksi, mitä laki ei salli. Niin korkea ääni on häiritsevää, etkä nauti matkastasi niin kovalla äänellä.

Tekeekö reikien poraus pakoputkeen äänenvoimakkuutta?

Reikien poraaminen moottoripyörän pakoputkeen tekee siitä kovempaa, ei syvempää. Sen avulla ääniaallot pääsevät ulos putkesta ennen kuin ne kulkevat äänenvaimentimen läpi, joka tunnetaan äänenvaimentimena. On tärkeää tehdä reiät oikeaan kohtaan syvän äänen saamiseksi.

Miten saa pakoputken äänekkääksi vaihtamatta sitä?

Jos haluat tehdä pakoputkesta kovempaa vaihtamatta sitä, sinun on poistettava ohjauslevy järjestelmästä. Ohjain ja äänenvaimennin vähentävät pakojärjestelmästä tulevaa ääntä. Löydät täydellisen esittelyn välilevyn poistamisesta yllä olevasta artikkelista.

Pitäisikö sinun poistaa ohjauslevyt moottoripyörän pakoputkesta?

Ohjauslevyjen poistaminen moottoripyörän pakoputkesta tuottaa kovempaa ääntä kuin ennen. Joten jos haluat sen, sinun tulee poistaa se. Muista kuitenkin, että äänekkäämmällä pakojärjestelmällä ajaminen ei ehkä ole sallittua joillakin alueilla, koska se ei ole laillista. Voit myös vaihtaa vanhan vaimennin uuteen syvään äänitehostelevyyn, jos haluat syvemmän äänen, ei kovempaa.

Vaikuttaako db-killerin poistaminen moottoriin?

Db-tappajat vähentävät pakojärjestelmästä tulevaa ääntä. Sen poistaminen ei vaikuta moottorin suorituskykyyn. Mutta koet kovemman äänen kuin ennen. Eikä se ole laillisesti sallittua.

Haittaako suorien putkien pyöriminen moottoripyöräni moottoria?

Suora putki ei vahingoita moottoripyöräsi moottoria. Se liittyy vain pakojärjestelmään. Suoraputki pakojärjestelmä tuottaa kovempaa ääntä kuin äänenvaimentimen pakojärjestelmä.

Ovatko äänekkäät moottoripyörät laillisia?

Kovat moottoripyörät eivät ole laillisia. Tämä riippuu myös asuinalueen liikennesäännöistä. Mutta se ei ole eettisesti hyvä, että moottoripyörä on äänekkäämpi, joka häiritsee sinua ja ympäristöäsi.

Miksi Harleyt kuulostaa niin hyvältä?

Harley-Davidsons kuulostaa hyvältä moottorinsa ja ainutlaatuisen pakojärjestelmänsä ansiosta, joka tuottaa paljon syvemmän ja paremman äänen kuin muut moottoripyörät.

Johtopäätös

Yhteenvetona löydät täältä lyhyen yhteenvedon artikkelista – Kuinka tehdä moottoripyörän pakokaasuista syvempi. Jos haluat saada moottoripyöräsi pakokaasujen äänen syvemmin, noudata jotakin alla olevista menetelmistä.

 • Irrota välilevy ja asenna syvät äänenvaimentimet.
 • Tai muuttaa äänenvaimentimia.
 • Tai hanki uusi suorituskykyinen äänenvaimennin.
 • Voit myös valita upouuden pakojärjestelmän, joka tuottaa syvemmän äänen.

Tunnisteet: Tee moottoripyörän pakokaasuista syvemmälleMoottoripyörän pakoputki

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated: 15/09/2023

Views: 5942

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.