12 parasta valokuvien katseluohjelmaa Windows 10:lle (ilmainen ja maksullinen) (2023)

Windows 10sisältää monipuolisen valokuvien katseluohjelman nimeltä Microsoft Photos. Mutta olette samaa mieltä, kun sanon, että se on hyvin hidasta reagoimaan ja kaatuu usein. Toki Microsoft Photosin mukana tulee paljon kuvia javideon editoiminenominaisuuksia, mutta nämä ominaisuudet tekevät siitä myös raskaan ja turvonneen tuntuvan. Joten jos etsit kolmannen osapuolen kuvankatseluohjelmaa Windows 10:lle, olet tullut oikeaan paikkaan. Täällä olen kuratoinut 12 parasta valokuvien katseluohjelmaa Windows 10:lle, jotka ovat enimmäkseen ilmaisia ​​ja tarjoavat näppärän suorituskyvyn. Käydäänpä siis lista läpi.

Sisällysluettelo

1. IrfanView

IrfanView on paras sovellus valokuvien katseluun Windows 10:ssä, kädet alaspäin. Tulet ehdottomasti rakastamaan tätä sovellusta, jos käytät oletusarvoista Microsoft Photos -sovellusta. Toisin kuin oletussovellus,IrfanView on erittäin näppärä ja lataa kuvat hetkessä. Ero suorituskyvyssä on yksinkertaisesti päivällä ja yöllä, koska IrfanView on melko kevyt sovellus. Sen jalanjälki on vain 3 Mt, joten sovellukseen ei ole upotettu bloatwarea.

12 Best Photo Viewers for Windows 10 (Free and Paid) (1)

Suorituskyvyn lisäksi se tukee lukemattomia mediamuotoja, siinä on kunnollinen sisäänrakennettu kuvankäsittely,voi muuntaa mediatiedostoja, joukkomuokata kuvia ja paljon muuta. Voit myös zoomata kuvia ja vaihtaa eri kuviin vierityspalkin avulla.

Periaatteessa toiminnallisuudet ovat erittäinsamanlainen kuin aikaisempi Windows Photo Viewerja saat kaikki nämä edut IrfanView'n avulla. Joten jos etsit parasta valokuvien katseluohjelmaa Windows 10:lle, asenna vain IrfanView ja sano hyvästit viivästyneelle sotkulle, joka on Microsoft Photos -sovellus.

PlussatHaittoja
Hehkuvan nopeastiKäyttöliittymä on päivätty
Eräkuvankäsittelyohjelma
Vieritä navigoidaksesi
Kevyt
Plugin tuki

Tiedostomuodot:BMP, GIF, JPEG, JP2 & JPM (JPEG2000), PNG, TIFF, RAW, GIF, ECW, EMF, FSH, ICO, PCX, PBM, PDF, PGM, PPM, TGA, WebP, FLIF ja paljon muuta.

Asenna IrfanView (Vapaa)

2. Pictureflect Photo Viewer

Vaikka IrfanView on loistava nopeaan kuvien esikatseluun, sen vanhentunut käyttöliittymä ei leikkaa sitä kaikille. Joten jos haluat modernin valokuvien katseluohjelman Windows 10:llerakennettu UWP-kehykseenniin Pictureflect Photo Viewer on paras valintasi. Se on melko nopea ja minimalistinen, ja se tukee useita kuvamuotoja, kuten JPG, PNG, WEBP, RAW, DNG ja paljon muuta.

12 Best Photo Viewers for Windows 10 (Free and Paid) (2)

Parasta on, että se tukee jopa GIF-tiedostoja, mikä tekee siitä monipuolisen kuvankatseluohjelman Windows 10:lle. Ja jos sinulla onkosketusnäytöllinen Windows 10 -tietokonesitten voit napauttaa lähellä alareunoja ohjaimia ja navigointia varten. Se on mahtavaa, eikö? Ominaisuuksista puhuttaessa voit valita taustavärin, asettaa diaesitysvälit, mukauttaa zoomausasetuksia, näyttää EXIF-tietoja ja paljon muuta.

Ja jos haluat myös muokkausominaisuuksia, voit ostaa sovelluksen jamuokata kuvia samassa sovelluksessa. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että kuvien katseluun Windows 10:ssä Pictureflect Photo Viewer on loistava vaihtoehto, ja sinun tulee katsoa sitä vakavasti.

PlussatHaittoja
Minimalistinen käyttöliittymäJoskus se on hidasta
Rakennettu UWP:lle
Tukee kosketusnäytöllisiä Windows 10 -laitteita
Näyttää EXIF

Tiedostomuodot:JPEG, PNG, GIF, HEIC, WebP, BMP, TIFF, AVIF, JPEG-XR, RAW, DNG, GIF, WebP ja paljon muuta

Asenna Pictureflect Photo Viewer (Vapaa, tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia)

3. ImageGlass

Jos etsit jotain Irfanviewin kaltaista, mutta modernilla käyttöliittymällä varustettua, ImageGlass on loistava valokuvien katseluohjelma Windows 10:lle. Se on yksinkertainen, modernin näköinen valokuvien katseluohjelma ilman kelloja ja pillejä, muttasuorituskyky on huomattavasti parempialkuperäiseen Microsoft Photos -sovellukseen.

12 Best Photo Viewers for Windows 10 (Free and Paid) (3)

Kuvien latausaika on lähes olematon ja saat välittömän esikatselun kuvista heti, kun avaat sen.Rakastan ImageGlassissa kuvan päällä olevaa pikavalikkoa. Toisin kuin sisäkkäiset valikot, sillä on nopea pääsy kaikkiin tärkeisiin toimintoihin, kuten kierto, zoomaus, tulostus jne. yläpalkissa. Jos haluat kiertää kuvaa, napsauta vain kiertopainiketta ja siinä se on.

Kaiken kaikkiaan ImageGlass on mahtava kuvankatseluohjelma Windows 10:lle, ja olen varma, että tulet rakastamaan alkuperäisen Photos-sovelluksen suorituskykyä. Jos IrfanView'n käyttöliittymä ei sovi sinulle, sinun kannattaa ehdottomasti valita ImageGlass. Kerron teille lisää hyviä uutisia. Kehittäjät ovatImageGlassin luominen UWP-kehyksessäjoten odotellaan kuinka hyvin se toimii.

PlussatHaittoja
Nopea ja monipuolinenEi DPI-tietoinen
Nopeat ja helppokäyttöiset valikot
Moderni käyttöliittymä
Aktiivinen kehitys

Tiedostomuodot:ai, b64, bmp, bpg, cur, cut, dib, emf, eps, exif, exr, gif, hdr, heic, ico, jfif, jp2, jpe, jpeg, jpg, pbm, pcx, pgm, png, ppm, psd, svg ja paljon muuta.

Asenna ImageGlass (Vapaa)

4. Windows 7 Photo Viewer

Monille yksinkertainen valokuvien katseluohjelma Windows 7:ssä oli paras sovellus kuvien katseluun. Se oli nopea, tehokas ja toimi ilman hälyä. Jos haluat saman sovelluksen myös Windows 10:ssä, on hyviä uutisia.Voit palauttaa vanhan Windows 7 Photo Viewerin helposti Windows 10:ssäja ilman suuria ratkaisuja. Tässä osiossa jaan joitain helppoja vaiheita Microsoft Photos -sovelluksen korvaamiseksi Windows 10:ssä vanhemmalla Windows Photo Viewerilla. Joten ilman pitkiä puheita, aloitetaan.

1. Ensinnäkinlataa rekisteritiedostoaktivoidaksesi vanhan Windows Photo Viewerintässä.

2. Avaa nyt rekisteritiedosto.Se pyytää lupaasi, salli se. Sen jälkeen se pyytää lopullista lupaasi ennen tiedoston yhdistämistä rekisteriin. Napsauta "Kyllä"-painiketta.

12 Best Photo Viewers for Windows 10 (Free and Paid) (4)

3. Avaa nyt Windowsin asetukset painamallaWin + Iavaimet kerralla. Napsauta tässä kohtaa "Sovellukset".

12 Best Photo Viewers for Windows 10 (Free and Paid) (5)

4. Seuraavaksivaihda Oletussovellukset-välilehteenvasemmassa ruudussa ja muuta oletusvalokuvien katseluohjelmaksi "Windows Photo Viewer".

12 Best Photo Viewers for Windows 10 (Free and Paid) (6)

5. Siirry nyt eteenpäin ja avaa kuvat. Löydätvanha Windows Photo Viewer on palannutja kuvat latautuvat hetkessä. Nauttia!

12 Best Photo Viewers for Windows 10 (Free and Paid) (7)

5. FastStone Image Viewer

Jos olet joku, joka haluaa aina katsella kuvia koko näytön tilassa, FastStone Stone Viewer on paras sovellus. Se on melko nopea, avaa useita kuvamuotoja ja antaa sinulle täydellisen näkymän kuvasta kokonaisuudessaan.Jos olet valokuvaeditori, koko näytön esikatselu voi auttaa sinua paljonsaada selkeä käsitys kuvasta.

12 Best Photo Viewers for Windows 10 (Free and Paid) (8)

Tämä sovellus on pohjimmiltaan suunniteltu käyttäjille, jotka työskentelevät kuvien parissa koko päivän. Lisäksi on olemassa myös muutamia muokkausvaihtoehtoja, mukaan lukienvärinhallinta, histogrammien katselu, tehosteiden muuttaminen jne. Kaiken kaikkiaan FastStone Image Viewer on tehokas valokuvien katseluohjelma Windows 10:lle erinomaisella suorituskyvyllä. Ja jos olet valokuvaaja tai kuvankäsittely, tämä sovellus on erittäin suositeltavaa.

PlussatHaittoja
Puunäkymä valokuvien hallintaanArkaainen käyttöliittymä
Koko näytön tila
Värinhallinta- ja muokkausominaisuudet
Tukee monia kuvamuotoja

Tiedostomuodot:BMP, JPEG, JPEG 2000, animoitu GIF, PNG, PCX, PSD, EPS, TIFF, WMF, ICO, CUR ja TGA sekä suositut digitaalikameroiden RAW-muodot (CR2, CR3, CRW, NEF, NRW, PEF, RAF, RWL , MRW, ORF, SRW, X3F, ARW, SR2, SRF, RW2 ja DNG).

Asenna FastStone Image Viewer (Vapaa)

6. XnView

XnView on melko suosittu kuvankatseluohjelma Windows 10:ssä. XnView erottuu muista sovelluksista se, ettäse voi käsitellä useita kuvia yhdessä välilehtiikkunassa. Kaikkien aktiivisten kuvien yhden luukun ikkuna helpottaa kaikkien kuvien katselua ja navigointia samanaikaisesti.

12 Best Photo Viewers for Windows 10 (Free and Paid) (9)

Jos esimerkiksi haluat verrata useita kuvia vierekkäin, se voi järjestää kuvat yhteen ikkunaan ja voi esikatsella kuvia yksityiskohtaisesti.. Voit zoomata, muuttaa suuntaa ja aloittaa diaesityksen yhdessä ikkunassa. Tämä ominaisuus oli mielestäni todella mielenkiintoinen ja hyödyllinen.

Se on varmasti yksi parhaista kuvankatseluohjelmista Windows 10:ssä ja yllätyt nähdessäsi suorituskyvyn, vaikkakäsitellä useita kuvia. Joten XnView:n hajottamiseksi sinulle, jos käsittelet useita kuvia kerralla, XnView on loistava vaihtoehto. Anna palaa.

PlussatHaittoja
VälilehtikäyttöliittymäEi perusmuokkausta
Käsittele useita kuvia kerralla
Muuta suuntaa, aloita diaesitys yhdellä napsautuksella
Melko nopea

Tiedostomuodot:JPEG, TIFF, PNG, GIF, WEBP, PSD, JPEG2000, OpenEXR, kameran RAW, HEIC, PDF, DNG, CR2 ja paljon muuta.

Asenna XnView (Vapaa)

7. HoneyView

HoneyView on yksinkertainen ja kevyt valokuvien katseluohjelma Windows 10:lle. Se ei pidä pitkästä luettelosta ominaisuuksia, kuten muita tämän luettelon sovelluksia, muttatarjoaa minimaalisen käyttöliittymänvakaalla suorituskyvyllä. Kuvien lataus on melko nopeaa, etkä löydä minkäänlaisia ​​viiveongelmia. Lisäksi sovelluksessa on kaikki perusominaisuudet, kuten rajaus, kierto, diaesitys jne.

12 Best Photo Viewers for Windows 10 (Free and Paid) (10)

Lisäksi on kaksi asiaa, joista pidin eniten, ja ne ovatkirjanmerkit ja kuvaleikepöytä. Voit lisätä kuvan kirjanmerkkeihin ja löytää sen nopeasti aina, kun selaat valokuvia tietokoneellasi. Voit myös kopioida useita kuvia leikepöydälle ja liittää ne ennalta määritettyihin kansioihin.

Lopuksi, jos etsit yksinkertaista Windows 10 -valokuvien katseluohjelmaa, HoneyView on mahtava sovellus. Se on tavallaanyksinkertainen mutta toimivaja erittäin vakaa. Lisäksi, jos et halua mitään rekisterihakkerointia, tämä on lähimpänä vanhempaa Windows Photo Vieweria.

PlussatHaittoja
Minimaalinen käyttöliittymäEi kelloja ja pillejä
Alapalkin yhden napsautuksen valikko
Hyvin samanlainen kuin vanha Windows Photo Viewer
Helppokäyttöinen

Tiedostomuodot:BMP, JPG, GIF, PNG, PSD, DDS, JXR, WebP, J2K, JP2, TGA, TIFF, PCX, PNM, PPM, ZIP, RAR, 7Z, LZH, TAR, ALZ ja EGG.

Asenna HoneyView (Vapaa)

8. Nomakit

Nomacs on anavoimen lähdekoodin valokuvien katselusovellusja se on melko hyvä sekä suorituskyvyn että käyttöliittymän suhteen. Edellisestä puhuttaessa valokuvien lataaminen on erittäin nopeaa ja tehokasta. Kuvan esikatselu on lähes välitön, eikä useiden kuvien avaamisessa esiinny nykimistä tai viivettä. Käyttöliittymään liittyen se on saanut tavallisen kuvankatseluohjelman ulkoasun, jossa on ripaus kuvankäsittelyohjelmaa.

12 Best Photo Viewers for Windows 10 (Free and Paid) (11)

Siinä on perusominaisuuksia, kuten zoomaus, rajaus, tulostus jne. Sen alla on kuitenkin myös asisäänrakennettu kuvankäsittelyohjelma, joka on melko monipuolinen. Voit terävöittää kuvia, tehdä eräkäsittelyä, hallita peittävyyttä ja paljon muuta. Yhteenvetona voidaan todeta, että jos etsit valokuvien katseluohjelmaa Windows 10:ssä, joka tarjoaa myös joitain muokkausominaisuuksia, Nomacs on paras valinta sinulle.

PlussatHaittoja
Avoimen lähdekoodin ja ilmainenNavigointi on vaikeeta
Puhdas käyttöliittymä
Perusmuokkaus saatavilla
Erittäin kevyt

Tiedostomuodot:TIF, JPEG, JPEG 2000, WebP, RAW (dng), TIFF, PNG ja paljon muuta.

Asenna Nomacs (Vapaa)

9. JPEGView

JPEGView on kevyin kaikista tässä luettelossa mainituista sovelluksista, ja sen koko on vain 2 Mt. Aluksi se on hyvin yksinkertainen valokuvien katselusovellustuki JPEG, PNG, BMP, GIFja muutama muu mediamuoto. Oletuksena JPEGView avaa kuvat koko näytön tilassa, mutta voit muuttaa sen myös ikkunatilaan. Se tarjoaa muutamia ominaisuuksia, kuten värinkorjauksen, nopean navigoinnin, valokuvien parannukset jne. sovelluksessa.

12 Best Photo Viewers for Windows 10 (Free and Paid) (12)

Saat myös perusominaisuudet, kuten kierron, diaesityksen, nopean pääsyn EXIF-tietoihin jne.Kaiken kaikkiaan pidän JPEGView'sta sen pienen jalanjäljen vuoksija hyvä suorituskyky ilman prosessoria tukehtumista. Joten jos käytät halvempaa Windows 10 -tietokonetta ja etsit kuvankatseluohjelmaa, JPEGView voi olla loistava sovellus. Sinun pitäisi ehdottomasti tarkistaa se.

PlussatHaittoja
Kuvat avautuvat nopeastiKoko näytön näkymä oletuksena
Pieni jalanjälki
Näyttää EXIF-tiedot
Toimintopainikkeet yhdellä napsautuksella

Tiedostomuodot:JPEG, BMP, PNG, WEBP, TGA, GIF, TIFF ja paljon muuta.

Asenna JPEGView (Vapaa)

10. 123 Photo Viewer

123 Photo Viewer on viimeinen valokuvien katseluohjelmamme tässä luettelossa Windows 10:lle. Sillä on yleinen nimi, mutta se on hyvin suunniteltu ja erittäin suorituskykyinen ominaisuuksien suhteen. Toisin kuin Win32-sovellukset (IrfanView, FastStone jne.), jotka on rakennettu vanhemmalle Windows API:lle,123 PhotoViewer on moderni UWP-sovellussamanlainen kuin Pictureflect. Käyttöliittymä perustuu Fluent-suunnittelukieleen, joten se sopii melko hyvin Windows 10:n yleiseen estetiikkaan.

12 Best Photo Viewers for Windows 10 (Free and Paid) (13)

Sen lisäksi on olemassa muutamia käteviä pikanäppäimiä, joiden avulla voit selata kuvia saumattomasti. Voit siirtyä nopeasti koko näytön tilaan painamalla F-näppäintä, poistaa valokuvia ilman vahvistusta ja paljon muuta. Parasta 123 Photo Viewerissa on kuitenkin sese on yhteensopiva kosketusnäytöllisten Windows 10 -kannettavien kanssa. Sinun ei tarvitse napsauttaa painikkeita liikkuaksesi edestakaisin kuvien välillä.

Sen sijaan napauta jompaakumpaa puolta ja esikatsele valokuvia mukavasti. Puhumattakaan, on myösApplen Live Photos -tuki(LIVP-muoto), joten se on hienoa. Ainoa haittapuoli on, että se on hieman hitaampi verrattuna muihin kuvien katseluohjelmiin. Kaiken kaikkiaan 123 Photo Viewer on monipuolinen valokuvien katseluohjelma Windows 10:lle, ja voit kokeilla sitä.

PlussatHaittoja
Koko näytön näkymä oletuksenaHieman hitaampi reagoida
UWP-pohjainen sovellus
Kuvakirjasto
LIVP-tuki

Tiedostomuodot:JPG, GIF, PNG, WEBP, PSD, SVG ja paljon muuta.

Asenna 123 Photo Viewer (Vapaa, Tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia)

11. Movavi Photo Manager (Picverse Photo Manager)

Toinen Windows 10 -valokuvien katseluohjelma, joka sinun kannattaa tarkistaa, Picverse Photo Manager tuo melko paljon ominaisuuksia ja helppokäyttöisen käyttöliittymän valokuvillesi. Koska se ei ole vain yksinkertainen valokuvien katseluohjelma, vaan pikemminkin johtaja, se tekee valokuvakirjastosi hallinnasta helppoa. Movavi Photo Manager voi luoda automaattisesti albumeja GPS-koordinaattien ja päivämäärien perusteella. Se voi myös luoda yksittäisiä albumeita jokaiselle henkilölle, aivan kuten Google Photos tai Apple Photos, ja voit jopa lajitella albumeja maan tai kaupungin mukaan.

12 Best Photo Viewers for Windows 10 (Free and Paid) (14)

Sovellus tuo mukanaan myös peruskuvanmuokkaustyökaluja, kuten värinkorjauksen, objektien poiston ja muut säädöt, joiden avulla voit saada valokuvasi näyttämään parhaimmiltasi. Tärkeintä on kuitenkin, että ohjelmisto lataa valokuvat nopeasti, ja valokuvien katseluliittymä tukee lukuisia suosittuja kuvamuotoja. Joten sinun pitäisi pystyä katsomaan melkein mitä tahansa valokuvaa. Kaiken kaikkiaan Movavi Picverse Photo Manager on vankka valokuvien katselu- ja muokkausohjelmisto.

Tiedostomuodot:BMP, DPX, GIF (ei animoitu), JPEG, JPEG-LS, JPEG 2000, PBM, PGM, PCX, PIC, PGMYUV, PNG, PIX, PTX, PPM, Sun Rasterfile, TIFF, TARGA, WebP, XFace

Asenna Movavi Photo Manager (49,95 dollaria vuodessa; Ilmainen kokeilu saatavilla)

12. Apowersoft Photo Viewer

Jos etsit valokuvien katseluohjelmaa Windows 10:lle, jonka avulla voit helposti ja nopeasti tarkastella kaikkia valokuviasi, mutta jonka avulla voit myös muokata valokuvia, jakaa niitä ja paljon muuta, Apowersoft Photo Viewer on ehdottomasti vaihtoehto, jota kannattaa harkita. Ohjelmiston mukana tulee puhdas, minimaalinen ja kevyt käyttöliittymä, joka käyttää vähemmän resursseja ja tekee sovelluksesta erittäin nopean kuvien lataamisessa.

12 Best Photo Viewers for Windows 10 (Free and Paid) (15)

Apowersoft Photo Viewer tukee myös kuvien eräkäsittelyä, ja voit tarvittaessa ottaa kuvakaappauksia yhdellä napsautuksella. Lisäksi se tukee lukuisia kuvaformaatteja, mukaan lukien HEIF, RAW, PSD ja TIFF. Mitä tulee RAW-kuviin, se voi avata Sonyn, Canonin, Nikonin, Olympuksen, Matsushitan ja muiden kameroiden raakoja kuvia. Lisäksi ohjelmisto tuo mukanaan ilmaisen pilvitallennustilan, joten voit helposti ladata kuvia pilveen ja jakaa ne yhdellä linkillä.

Tiedostomuodot:PSD, PDF, GIF, BMP, PNG, JPG, TIFF, RAW (ARW, CR2, CR3, CRW, NEF, ORF, RW2 jne.).

Asenna Apowersoft Photo Viewer (Ilmainen lataus; maksullinen versio alkaa 12,95 dollarista)

Usein Kysytyt Kysymykset

 • Kuinka asettaa oletuskuvankatseluohjelma Windows 10:ssä?

Aseta oletusvalokuvien katseluohjelma Windows 10:ssä painamalla Win + I avataksesi Windowsin asetussivun ja siirtymällä kohtaan "Sovellukset". Siirry tässä "Oletussovellukset" -osioon ja vaihda valokuvien katseluohjelma haluamallesi ohjelmalle.

 • Onko olemassa parempaa valokuvien katseluohjelmaa Windows 10:lle?

Kyllä, Windows 10:lle on paljon kolmannen osapuolen valokuvien katseluohjelmia, jotka ovat parempia kuin alkuperäiset Microsoft Photos -sovellukset. Voit löytääparhaat vaihtoehdot Microsoft Photosillelinkitetystä artikkelistamme.

 • Mikä on oletusvalokuvien katseluohjelma Windows 10:lle?

Microsoft Photos on oletusvalokuvien katseluohjelma Windows 10:ssä.

 • Mikä on paras ilmainen kuvien katseluohjelma?

IrfanView ja ImageGlass ovat kaksi upeaa kuvankatseluohjelmaa Windows 10:ssä, jotka ovat ilmaisia, niillä on erinomainen suorituskyky ja runsaasti ominaisuuksia. Jos etsit jotain modernia, suosittelen Pictureflectiä, joka perustuu UWP:hen ja on ilmainen kuvien katseluun.

 • Kuinka voin katsella valokuvia Windows 10:ssä?

Voit katsella valokuvia Windows 10:ssä kaksoisnapsauttamalla kuvaa. Voit myös valita kuvan ja avata kuvan painamalla Enter. Jos sinulla ei ole valokuvien katseluohjelmaa Windows 10 -tietokoneellasi, voit ladata minkä tahansa yllä olevasta luettelosta ja katsella kuvia sieltä.

 • Miksi en voi tarkastella valokuviani Windows 10:ssä?

Jos et voi katsella valokuviasi Windows 10:ssä, se johtuu todennäköisesti kahdesta syystä. Joko esiasennettu Kuvat-sovellus on poistettu jostain syystä tai kuvamuotoa ei tueta.

Edellisessä tapauksessa saat sen takaisin asentamalla sovelluksen Microsoft Storesta (Vapaa). Jos natiivisovellus ei tue tiettyä kuvamuotoa, voit kokeilla muita valokuvien katseluohjelmia yllä olevasta luettelostamme.

 • Mitä tapahtui Windows Photo Viewerille Windows 10:ssä?

Windows Photo Viewer, joka oli saatavilla Windows 7:ssä, on vanhentunut ei-tuettujen kuvamuotojen ja virheellisen värintoiston vuoksi. Windows 10:ssä se on korvattu Microsoft Photosilla. Voit kuitenkinHanki Windows Photo Viewer takaisin Windows 10:eenseuraamalla linkitettyä opetusohjelmaamme.

 • Mikä ohjelma avaa JPG-tiedostoja Windows 10:ssä?

Melkein kaikki valokuvien katseluohjelmat voivat avata JPG-tiedostoja, koska se on yleisin tiedostotyyppi kuvien käsittelyyn ja esikatseluun. Voit aloittaa IrfanView'sta.

Suositellut artikkelit

Kuinka korjata tämä laite on poistettu käytöstä (koodi 22) -virhe Windows 10/11:ssä

Kuinka korjata IRQL NOT LESS OR EQUAL -virhe Windows 10/11:ssä

Kuinka korjata "Sivuvika sivuttamattomalla alueella" BSOD-virhe Windows 10/11: ssä

Kuinka korjata "Driver Power State Failure" -BSOD-virhe Windowsissa

KÄYTTÖOPAS KÄYNNISTYSLAITTEEN BSOD-virheen korjaaminen Windowsissa

Kuinka poistaa Bing Search Windows 11:stä ja 10:stä

 1. Kyllä, kiitos paljon! Voisi asentaa WPV:n uudelleen jopa Windows 11:ssä. Se on paljon parempi kuin nykyinen sovellus.

  Vastaa

 2. En voisi olla kiitollisempi, vanhan hyvän Image Viewerin aktivointi on kaikki mitä halusin, en uskonut sen olevan mahdollista W10:ssä. Uusi "Photos" -sovellus on niin hidas, ruma eikä niin intuitiivinen kuin WPV. Pelastit henkeni

  Vastaa

 3. Olen aina rakastanut Windows Picture Vieweria Windows 7:ssä vuosia ja vuosia. W7-tietokone kuoli, joten hänen oli pakko hankkia uusi tietokone W10:llä. Windows 10 on yleisesti ottaen paskaa. Täysin vakoiluohjelmia, roskaa. Käytin MS Photosia Windows 10 -koneella - se oli roskaa, mutta se toimi, vaikka ei mitään edes etänä yhtä hyvin kuin W7 Windows Picture Viewer. Äskettäin W10-kone antoi minulle kuoleman sinisen näytön, mikään ei korjaa sitä, joten minun piti ladata Windows 10 uudelleen. NYT ainoat 2 virtavaihtoehtoani (käynnistyspainikkeessa) ovat Shutdown ja Restart. Ei enää lepotilaa eikä lepotilaa!!! Microsoft Photos ei myöskään toimi, joten latasin "ilmaiset" 123 valokuvat. Se ei ole ilmaista. Jokaisen kuvan alareunassa on häiritsevä banneri, jossa lukee Klikkaa X ja maksa 4,49 dollaria päästäksesi eroon kaikista ostomuistutuksista ja ponnahdusikkunoista – tai jotain vastaavaa. Se on tuskin toimiva. Juuri nyt se kysyi minulta pin-numeroani, mitä se ei ollut tehnyt – en muista annoin PIN-koodia. Antaisin sille 1/10 tähteä ja antaisin saman Microsoft 10:lle, ja olisi laitonta sanoa, mitä MS:n idiootit ansaitsevat, jotka tuhosivat Windowsin ja Windows 7 Photo Viewerin – mikä EI lataudu kone, joka myytiin vain Windows 10 asennettuna. Ällöttävä. Täytyy olla joukko SJW:itä tietokoneohjelmointimaailmassa nykyään – he eivät varmasti tiedä MITÄÄN siitä, kuinka tietokoneen pitäisi toimia.

  Vastaa

  1. Kokeile IrfanView'ta.

   Vastaa

 4. Olen kokeillut melkein kaikkia täällä mainittuja ohjelmia. Ajattelematta voin sanoa, että se on FASTSTONE kuvankatseluohjelma PARAS.

  Vastaa

 5. Kiitos hyvästä artikkelista! Pictureflect Photo Viewer näyttää sopivan minulle täydellisesti.

  Vastaa

 6. Kiitos, Windowsin valokuvien katseluohjelma toimii paremmin minulle.

  Vastaa

 7. Olen kokeillut melkein kaikkia niistä, mutta aina kun palaan lopetettuun Picasaan. Mikään ei ole lähellä sitä nopeuden ja luotettavuuden suhteen

  Vastaa

Jätä vastaus

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated: 02/10/2023

Views: 6187

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.